Ευνοϊκή μεταχείριση για τρεις Χρυσαγίτες: Μετήχθησαν από τις φυλακές Δομοκού στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας

Προβληματισμό σχετικά με τη μεταχείριση που έχουν τα φυλακισμένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης  της Χρυσής Αυγής,  προκαλούν οι πληροφορίες για μεταγωγή κάποιων σε αγροτικές φυλακές.
 

NewsRoom 01/10/2021 | 21:21

Τρία καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής μετήχθησαν , από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας,  σε καθεστώς ημιελευθερίας και εργασίας. Μεταξύ τους, ο πρώην βουλευτής, της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ως γνωστόν, στις αγροτικές φυλακές οι κρατούμενοι εργάζονται έως το μεσημέρι και οι ημέρες κράτησης λόγω της εργασίας τους, υπολογίζονται ευνοϊκά.

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει το dikastiko.gr, τα τρία μέλη της Χρυσής Αυγής που μετήχθησαν από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούνταν, στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, είναι: o πρώην βουλευτής Παναγιώτηw Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί  από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, σε ποινή κάθειρξης 7 ετών  για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. O Αριστοτέλης Χρυσαφίτης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή  κάθειρξης 7 ετών για την ανθρωποκτονία-δολοφονία  του  Παύλου Φύσσα και ο Αθανάσιος Στράτος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξη 6 ετών για ένταξη σε εγκληματική  οργάνωση.