Εύλογη η αποστροφή στην ακροδεξιά γραμμή Μητσοτάκη δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης

«Θετική», αλλά και «εύλογη» χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης την απόσταση που παίρνουν το Κίνημα Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά, ο Κώστας Σημίτης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, «από την ταχεία στροφή προς την εθνικολαϊκή και άκρα δεξιά του Κυρ. Μητσοτάκη».

5a71bf801dc5248f0e8b45a8

Σε συνέντευξή του στο «Ραδιόφωνο 24/7» ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι αποτελεί είδηση το γεγονός ότι πολιτικοί με ειδικό βάρος, που δεν φημίζονται για την φιλικότητά τους απέναντι στο κυβερνών κόμμα, αλλά και στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, πήραν σαφή θέση υπέρ της επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας και κράτησαν αποστάσεις από «την ακροδεξιά “κωλοτούμπα” του Κ. Μητσοτάκη».

«Γιατί όταν ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει την πάγια πολιτική θέση της ΝΔ, προδίδει τις απόψεις του πατέρα του, της αδερφής του, του Κώστα Καραμανλή, για να “χαϊδέψει” τους Βορίδη, Γεωργιάδη και τον στρατηγό Φράγκο» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών, είπε ότι «αυτές προκύπτουν ως δυνατότητες μετά από εκλογές, με βάση τη βούληση του κυρίαρχου λαού, όπως αυτή εκδηλώνεται στις κάλπες» και πρόσθεσε: « Μέχρι τη λήξη της συνταγματικά προβλεπόμενης θητείας, προχωράμε με την κυβέρνηση Τσίπρα, με τη σημερινή της πλειοψηφία. Και κάθε στήριξη πρωτοβουλιών που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή από κόμματα ή βουλευτές της αντιπολίτευσης είναι ευπρόσδεκτη».

Νέγκα για Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

Νέγκκα

Νέγκα για Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

«Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι δημόσια…