Εύκολη κλήρωση για Ολυμπιακό, στα "βαθιά" η ΑΕΚ – Πού έκατσε η μπίλια για ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΠΑΣ

Ανάμεικτες είναι οι εντυπώσεις για τα αποτελέσματα της κλήρωση των προκριματικών τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα αναφορικά με τις ελληνικές ομάδες.

5788ce6a1dc524f51e8b47a0

Ο Ολυμπιακός έπεσε στα… μαλακά, αφού ο αντίπαλος του για το εισιτήριο που θα οδηγήσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι παραπάνω από βατός. Ειδικότερα, θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Χάποελ Μπερ Σεβά και Σέριφ, με το πρώτο ματς μεταξύ τους να λήγει 3-2 υπέρ του Ισραηλινών μέσα στην έδρα τους.

Οι πρώτοι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 2 και 3 Αυγούστου. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι προγραμματισμένα για τις 13-14 Αυγούστου και 23-24 του ίδιου μήνα, ενώ η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει στις 5 Αυγούστου. 


Για άλλη μια φορά η κληρωτίδα της Νιόν έβγαλε αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ. Πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος όμως δεν αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. 

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον Γ’ προκριματικό γύρο θα γίνει στην Ολλανδία στην έδρα του Άγιαξ, στις 26 ή 27 Ιουλίου. Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 2 ή 3 Αυγούστου. 

Τη σεζόν 2010-2011, ο ΠΑΟΚ είχε συναντηθεί με τον ολλανδικό σύλλογο, πάλι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε οι Θεσσαλονικείς είχαν αποκλειστεί με δύο ισοπαλίες, 1-1 στο Άμστερνταμ και 3-3 στην Τούμπα (λόγω των εκτός έδρας γκολ του Άγιαξ). 


Μόνο τυχερή δεν ήταν η ΑΕΚ, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα που ήθελε να αποφύγει, τη γαλλική Σεντ Ετιέν! 

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στη Γαλλία στις 28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 4 Αυγούστου. Η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει στις 5 Αυγούστου. 


Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΪΚ Στοκχόλμης – Γιουρόπα.

Η κληρωτίδα χαμογέλασε στους «πράσινους», αφού η ΑΪΚ -που κέρδισε στο πρώτο ματς την ομάδα από το Γιβραλτάρ με 1-0- θεωρείται εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Στραματσόνι.

Η ομάδα της Στοκχόλμης (σουηδικός κορμός το ρόστερ) είναι… γνώριμή μας, καθώς πέρσι την είχε συναντήσει στα προκριματικά ο Ατρόμητος, με τον ελληνικό σύλλογο να θριαμβεύει (με όργια από Μαρσελίνιο-Ναπολεόνι) και να την πετά εκτός. Όσον αφορά την Γιουρόπα, το ρόστερ της αποτελείται ως επί το πλείστον από Ισπανούς.

Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα Σουηδίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ΑΪΚ να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Γιουρόπα δεν έχει υποχρεώσεις. Πέρσι είχε τερματίσει δεύτερη.


Δύσκολο θα είναι το έργο του ΠΑΣ, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων κληρώθηκε με την ολλανδική Αλκμάαρ, έχοντας όμως πρώτα να δώσουν και τον δεύτερο αγώνα με την Οντ, με τη ρεβάνς μετά το 3-0 στους Ζωσιμάδες να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, εάν θέλουν να πάρουν την πρόκριση και πάλι, θα κληθούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα -αρχικά- στην Ολλανδία όπου θα γίνει και το πρώτο ματς στις 28 Ιουλίου. Στις 4 Αυγούστου θα φιλοξενήσουν την Αλκμάαρ στους “Ζωσιμάδες” με στόχο να τσεκάρουν το εισιτήριο. 


O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…