Newsroom

Newsroom

"Ευχαριστώ, ήταν ένας σπουδαίος προεκλογικός αγώνας"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσει τους πολίτες, αλλά και τους συνεργάτες…

tsipras 452

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσει τους πολίτες, αλλά και τους συνεργάτες του για τη στήριξή τους στον ίδιο και στο κόμμα.

Γράφει ο Αλέξης Τσίπρας:

«Κι αυτός ο προεκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ είχε λαμπρή επιτυχία.

Και την είχε επειδή τον έδωσε η κοινωνία που υπήρξε μια μεγάλη ένθερμη αγκαλιά.

Οι γυναίκες και οι άντρες των πόλεων και των συνοικιών που συμμετείχαν με χαρούμενο συναίσθημα και ηθικό ακμαίο. Η δική τους πολιτική εμπιστοσύνη, το δικό τους πάθος έδωσαν τη μεγάλη ώθηση, να πάει αποφασιστικά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και στα μετόπισθεν, πολλοί κατέθεσαν την ψυχή τους. Και δεν ήταν εύκολο.

Ένα ευχαριστώ στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα. Που σήκωσαν στους ώμους μεγάλο φορτίο. Σε αυτούς τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες της ζωής.

Ένα ευχαριστώ σε όσους εργάστηκαν στις περιοδείες. Και σε αυτούς που ξεπέρασαν φυσικές αντοχές, προκειμένου να βρισκόμαστε κάθε μέρα σε άλλη πόλη, εξασφαλίζοντας άξιο αποτελέσματα. Στον Γιώργο, τον Μανόλη.

Ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες μας, στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που όλοι μαζί δούλεψαν ασταμάτητα για να φτάσει το μήνυμα παντού. Τον Θάνο, τον Παναγιώτη, τη Βούλα, τον Τάσο, τη Μαρία, τον Ανδρέα, τον Δημήτρη, τη Σοφία, τον Γιώργο, την Ειρήνη, την Έλλη…

Σε κάθε εργάτη και εργάτρια αυτής της προσπάθειας.

Ήταν ένας σπουδαίος προεκλογικός αγώνας».