Ευγενία Παναγοπούλου: «Ο Φιλιππίδης με απογοήτευσε μετά τη συνεργασία μας» (video)

«Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή», είπε η ηθοποιός.

NewsRoom 16/05/2022 | 18:17

Η Ευγενία Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Status" του Κωνσταντίνου Καμέα και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για το κίνημα #MeToo.

"Έχω συνεργαστεί και με τους τρεις ανθρώπους που έχουν δεχθεί καταγγελίες. Τους έχω θαυμάσει, έχω βασίσει τα θεατρικά μου όνειρα κοντά τους. Με τον κύριο Φιλιππίδη ήμουν τρία συνεχόμενα χρόνια. Μετρούσε η γνώμη τους και συνδέθηκα μαζί τους. Είναι πολύ δυσάρεστο για ένα νέο καλλιτέχνη να πέφτει από τα μάτια του το πρότυπό του.

Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη. Έπεσε από τα μάτια μου όταν συνεργάστηκα μαζί του. Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή, με αυτό που πίστευα ότι είναι σαν άνθρωπος, με τους ρόλους που έπαιζε κι όλα αυτά που θεωρούσα πως πρέσβευε. Η συνεργασία μας κάποιες φορές ήταν ομαλή και κάποιες φορές δύσκολη για εμένα…

Έκανα πολλή υπομονή κι όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, του έστειλα ένα μήνυμα κι ολοκλήρωσα το θέμα. Εισέπραξα πολλών μορφών συμπεριφορές… Ένας ηθοποιός που είναι πολύ θετικός, έχει όρεξη για δουλειά και σε κοιτά σαν κουτάβι δεν συνάδουν συμπεριφορές να τον μειώσεις, να τον προσβάλεις και να του χαλάσεις το κέφι".