Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανα της μητέρας μου» (Video)

«H μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα»

NewsRoom 17/11/2021 | 16:05

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις της γνωστής ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη αναφορικά με την απώλεια με τη μητέρα της και τον αγώνα που έδωσε για να καταφέρει να δωρίσει τα όργανά της. 

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The2nightshow» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ίδια χρειάστηκε να βάλει «μέσον» για να δωρίσει τα όργανά της μητέρας της.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως… Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε κι υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο».

 **Φωτογραφία Αρχείου