Εxtreme makeover… Η Μαρέβα αναλαμβάνει να κάνει υπέρκομψο το Μέγαρο Μαξίμου

Γιατί αν χρειαζόμασταν κάτι τη δεδομένη στιγμή, ήταν μια ανακαίνιση του Μαξίμου «δια χειρός» Μαρέβας

Μπορεί κάποιοι να αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα με τη ζωή τους, τις δουλειές τους ακόμα και δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό, ωστόσο «άλλοι» έχουν πιο υψηλές προσδοκίες, πιο λαμπερά όνειρα.

Για παράδειγμα, η «αγία» οικογένεια Μητσοτάκη μέσα σε αυτή τη σκληρή συγκυρία δεν σταματά να ονειρεύεται πλούτη και δόξα και προχωρά σε ένα extreme makeover του Μεγάρου Μαξίμου δια χειρός Μαρέβας.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε συνέντευξη της στο περιοδικό Architectural Digest, προαναγγέλλει τη ριζική ανακαίνιση του Μαξίμου την οποία και θα επιβλέπει. 

«Η φιλοσοφία μου ήταν ότι πρέπει να αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε, να αντιπροσωπεύει τον ελληνικό λαό», σημειώνει μεταξύ άλλων η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και με πόνο καρδιάς επισημαίνει πως το Μέγαρο Μαξίμου είχε να βαφτεί από το 2004. 

«Η σκέψη είναι να ανανεώνουμε τη συλλογή των έργων τέχνης κάθε δύο χρόνια, ώστε να μπορούμε να αναδείξουμε το ταλέντο των Ελλήνων καλλιτεχνών τόσο στους ξένους αξιωματούχους που επισκέπτονται το χώρο όσο και σε πολίτες», εξηγεί ξεδιπλώνοντας τα σχέδια της ανακαίνισης την οποία και θα φέρει εις πέρας μια ομάδα από περίπου 10 εθελοντές.

Προφανώς από το δημοσίευμα δεν θα μπορούσε να λείπει και η ανάλογη φωτογράφιση της υπέρκομψης «πρώτης κυρίας». Λυσσάξτε πλεμπαίοι…