Εξορία και τείχος στον Έβρο, η πρόταση ΝΔ και Ελληνικής Λύσης για τους πρόσφυγες (video)

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, ξεδίπλωσε χθες στο Kontra Channel το κοινό όραμα της Νέας Δημοκρατίας και της Ελληνικής Λύσης για το μεταναστευτικό  

AP 442998417295

Χρήσιμος συμπαραστάτης της ΝΔ αποδείχτηκε χθες βράδυ ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel, ο Α. Μυλωνάκης, ουσιαστικά αναπαρήγαγε τις δύο βασικές προτάσεις της ΝΔ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών φανερώνοντας ότι τους δύο χώρους τους ενώνουν…πολλά.

Τείχος στον Έβρο από την μία για να εμποδιστεί κάθε σκέψη για αναζήτηση σωτηρίας και μοντέλο Αυστραλίας από την άλλη. Εγκλωβισμός δηλαδή των μεταναστών σε διάφορα ξερονήσια ώστε να μην τους έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας.

Εντελώς τυχαία το μοντέλο Αυστραλίας αποτελεί πρόταση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Αντώνη Κύρτσου, ο οποίος στις 6 Σεπτεμβρίου τουίταρε ότι αν συνεχιστεί η οργανωμένη από Ερντογάν ροή προσφύγων και μεταναστών θα πρέπει να εφαρμόσουμε μεθόδους Αυστραλίας. Όσοι έρχονται θα εγκλωβίζονται σε απομακρυσμένο ακατοίκητο η αραιοκατοικημένο νησί, επιτηρούμενοι σε συνθήκες ασφάλειας. Μόλις μαθευτεί,θα σταματήσουν να έρχονται. Επίσης, εντελώς τυχαία πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μας ενημέρωνε πως «οσονούπω δεν θα περνάει κανείς από τον Έβρο, γιατί ο Έβρος θα σφραγιστεί» .

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…