Εξοργιστικό: Πωλούνται μπλούζες με στάμπα την πτώση ανθρώπων από αεροπλάνο στο Αφγανιστάν

Οι δημιουργοί των εν λόγω t-shirt σε μια προσπάθεια να μετριάσουν τις αντιδράσεις, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα θύματα της τραγωδίας

kabul skydiving

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η προσπάθεια καπηλείας και εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου πόνου μετά τα όσα συνέβησαν στο Αφγανιστάν, με τους ανθρώπους να πέφτουν κυριολεκτικά από τα αεροπλάνα στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από την Καμπούλ και τα χέρια των Ταλιμπάν.

Όπως αναφέρουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, πωλούνται στο διαδίκτυο ρούχα στα οποία αναφέρεται το μήνυμα Kabul Skydiving Club Est. 202 και αποτυπώνουν τη σκηνή της απογείωσης του αεροπλάνου και την πτώση των ανθρώπων που είχαν επιχειρήσει να αποβιβαστούν για να διαφύγουν από τη χώρα

 

Στην περιγραφή επισημαίνεται: «Δύο άνθρωποι πέφτουν από ένα αεροπλάνο. Μας πληγώνει όλους μας. Αυτή η μπλούζα δεν φέρει ένα αστείο μήνυμα. Έχει τη δική του ερμηνεία από πολιτική σκοπιά, αλλά στο τέλος, όλα εξαρτώνται από το πως νιώθετε εσείς».

Οι δημιουργοί των εν λόγω t-shirt, επανήλθαν όπως φαίνεται, σε μια προσπάθεια να μετριάσουν τις αντιδράσεις, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στα θύματα της τραγωδίας: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον τρομακτικό θάνατο των δύο ανθρώπων που έπεσαν από το αεροπλάνο και αποτέλεσε ένα σοκ που βοήθησε τον υπόλοιπο κόσμο να αντιληφθεί πώς νιώθουν οι Αφγανοί για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν στη χώρα τους».

Πηγές από dailymail.co.ukrosa.grdiktiospartakos

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…