Newsroom

Newsroom

Εξοργισμένη η οικογένεια της Καρολάιν με τα κανάλια – «Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία»

Δεν μπορούν να βγάλουν το μωρό μια βόλτα

glika nera 0 6

Στην «αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας» που επικρατεί με τον κατακλυσμό από κάμερες και κανάλια που βρίσκονται έξω από το σπίτι όπου πλέον μένει το μωρό με τους παπούδες του στην Αλόννησο, αναφέρεται ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης και προειδοποιεί πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι πολλές κάμερες έξω από το σπίτι, θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η γιαγιά δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία», σημείωσε ο κ. Χαρμάνης μιλώντας στο newsbeast, φανερά εκνευρισμένος με τα τηλεοπτικά δίκτυα που περιμένουν με «αδηφάγο τρόπο» έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο για να τραβήξουν ένα καρέ από τις προσωπικές τους στιγμές, όπως εκείνο σε βραδινό δελτίο ειδήσεων όπου εμφανίστηκε η μητέρα της Καρολάιν με το μωρό στην αγκαλιά της στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα τον κο Χαρμάνη, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυχτική συνθήκη για την οικογένεια η οποία αυτή τη στιγμή επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και το σεβασμό στο πένθος της.

«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα» προειδοποιεί ο κος Χαρμάνης ο οποίος τονίζει ότι πλέον οι συνήγοροι της οικογένειας ασχολούνται εντατικά με τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης ενώ η οικογένεια με τη σειρά της επιθυμεί να αφοσιωθεί ανενόχλητη στη Λυδία. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά ο κος Χαρμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό της Καρολάιν Κράουτς έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης (29/6), έπειτα από την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια Κράουτς.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να βλέπουν τη Λυδία 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο.

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…