Newsroom

Newsroom

Εξώδικο στον Μητσοτάκη από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάρει θέση για τις παρανομίες της διορισμένης από τον ίδιο διοίκησης της εταιρείας ζητά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η ΠΟΣΠΕΡΤ με εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία της.

ek ert 1

«Της διοίκησης των παράνομων αποφάσεων, της αδιαφάνειας, της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, της λογοκρισίας και της ρουσφετολογίας. Της διοίκησης που παρέκαμψε, τον δύσκολο για αυτήν, δρόμο της νομιμότητας και της δημοκρατίας, για να παραδώσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση, μέσω ενός δήθεν “στρατηγικού – επιχειρησιακού σχεδιασμού”, βορά στις νεοφιλελεύθερες ορέξεις της αγοράς, που καραδοκεί να μπήξει τα νύχια της στην σάρκα της ΕΡΤ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

«Της διοίκησης που νομοτελειακά θα οδηγήσει την ΕΡΤ όχι, όπως διαπρυσίως ισχυρίζονται, στον “μετασχηματισμό” της σε “σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο” αλλά σε μία καταστροφική πορεία, η οποία θα την μεταμορφώσει τελικά σε μια ευάλωτη, θεσμικά αθωράκιστη και απολύτως εξαρτημένη εταιρεία υποδοχής κρατικοδίαιτων ιδιωτικών επιχειρήσεων» προσθέτει και καταλήγει:

«Της διοίκησης που έχει ως “επιχειρησιακό όραμα” έναν εφιάλτη για τους εργαζόμενους και τον λαό που διψά για Δημοκρατία, αντικειμενική ενημέρωση, αληθινή ψυχαγωγία και πολιτισμό.Έναν εφιάλτη που θα οδηγήσει την ΕΡΤ σε μια άνευ προηγουμένου στρατηγική ήττα, ώστε ολοκληρωτικά πλέον απαξιωμένη να γίνει αναπόφευκτα ο “ακόλουθος” της Digea και του λοιπού πανίσχυρου μιντιακού κατεστημένου».

Το εξώδικο της ΠΟΣΠΕΡΤ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ» που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής και επί της Λεωφόρου Μεσογείων, αρ. 432 και εκπροσωπείται νόμιμα

ΠΡΟΣ

1. Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αρμόδιο για την ΕΡΤ κατά το νόμο.

2. Τον Υπουργό Οικονομικών που εκπροσωπεί το αρμόδιο Υπουργείο και είναι μοναδικός μέτοχος της ΕΡΤ.

3. Τον Υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης, Στυλιανό Πέτσα, ο οποίος ως εκ της ιδιότητάς του κατοικοεδρεύει στην Αθήνα.

4. Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία: «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)» που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής και επί της Λεωφόρου Μεσογείων, αρ. 423 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Κύριοι μονομερώς και χωρίς την προηγούμενη απαιτούμενη διαβούλευση με την Ομοσπονδία μας, η διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε στην εκπόνηση και έγκριση Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου 2020 – 2024 της επιχείρησης. Η ενέργεια αυτή έρχεται σε αποκορύφωμα όλων των προηγούμενων μονομερών ενεργειών αναφορικά με την τροποποίηση του Γ.Κ.Π., του Οργανογράμματος, καθώς και κάθε άλλου επιχειρησιακού μέτρου που επιφέρει ουσιαστικές μεταβολές στην οργάνωση, τις εργασιακές σχέσεις, στις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων μελών μας και σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία συμπεριλαμβανομένων όσων καλύπτονται από τις ισχύουσες διατάξεις του Ν. 1387/1983.

Το εντυπωσιακό έγκειται στο γεγονός – μόνο έκπληξη δεν μας προκάλεσε η ομολογία και η καταγραφή της παρανομίας τους – ότι με την υπ’ αριθμ. 222/25.05.2020 απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. προσέδωσε στην ως άνω μονομερή της ενέργεια την εύσχημη πρόφαση της θέσης της υποχρεωτικής διαβούλευσης του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου 2020 – 2024 της ΕΡΤ ΑΕ με την εκ των υστέρων διατύπωση «γνώμης» (!) από τους εργαζομένους, όταν επί λέξει δηλώνεται σ’ αυτήν αναγράφοντας ότι δήθεν «στη διάρκεια της οποίας τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εκπρόσωποί τους είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τα σχόλια τους και να εκφράσουν τη γνώμη τους, όπως προβλέπεται στο νόμο (αρ. 4, αρ. 5, παρ. 10 αρ. 9 ν. 4173/13 ν. 4173/13, όπως ισχύει».

Πρόκειται επί της ουσίας για το φύλλο συκής με το οποίο θέλουν να παραπλανήσουν και επιδιώκουν να σκεπαστούν οι πρωτοφανώς παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες κατά το βαθμό που παρακάμπτεται η εθνική και κοινοτική νομοθεσία ως προς την προηγούμενη διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς. Προσπαθούν επιμελώς να κρύψουν ότι ακόμα και στο Ν. 4173/2013 που επικαλούνται, τονίζεται ότι η διαβούλευση προϋπάρχει του σχεδιασμού και δεν έπεται αυτού ως πρόσχημα ή αποτέλεσμα εκβιασμού και ότι η διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων καθορίζεται και στον τόπο και στον χρόνο και στον τρόπο.

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ άριστα γνώριζε ότι η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, ακόμα και του Γ.Κ.Π. ή του οργανογράμματος προϋποθέτει πραγματική νομική και ουσιαστική διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και όχι απλά την εκ των υστέρων διατύπωση της γνώμης τους επί τετελεσμένων. Στο πλαίσιο αυτό, εξόχως υποκριτική και προσβλητική στις θεμελιώδεις έννοιες του δικαιϊκού μας συστήματος είναι η εκ μέρους της διοίκησης επίκληση του νόμου, όταν επιχειρεί να προσδώσει επίφαση νομιμοφάνειας στις παράνομες ενέργειες της, αναγορεύοντας ως τυπική – διαδικαστική προϋπόθεση την εκ των υστέρων διατύπωση γνώμης από τους εκπροσώπους των εργαζομένων και προσπαθεί να συγκαλύψει με τον τρόπο αυτό το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο που απαιτεί ρητά προηγούμενη διαβούλευση με αυτούς, έτσι ώστε τα επιχειρησιακά μέτρα στο μέτρο του δυνατού, να αποτελούν προϊόν σύνθεσης και συναπόφασης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Πόσο μάλλον όταν αυτή η συναπόφαση προϋποθέτει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς. Στο υπ’ αριθμ. 222/25.05.2020 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου επιμελώς παραλείπεται η οποιαδήποτε αναφορά στο άρθρο 7 παρ. 10 Ν. 4324/2015 για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, σύμφωνα με το οποίο: «Το Διοικητικό Συμβούλιο εκπονεί στρατηγικό σχέδιο για την οργάνωση και λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, θέτοντας οικονομικούς και ποιοτικούς στόχους αναφορικά με την εκπλήρωση του σκοπού και της αποστολής της εταιρείας μετά από διαβούλευση ιδίως με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και αντιπροσωπευτικών φορέων της επιστήμης, της τέχνης, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας. Το σχέδιο αυτό υποβάλλεται στον Υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Η ενέργειά αυτή της διοίκησης είναι το αποκορύφωμα μιας απαράδεκτης εργοδοτικής συμπεριφοράς και τακτικής μέσω της οποίας επιδιώκεται να παγιωθεί ως ορθή μια παράνομη στάση για το τι σημαίνει διαβούλευση με τους εργαζόμενους, μετατρέποντάς την πονηρά από υποχρέωση σε παρεχόμενο από την εργοδοσία.. προνόμιο. Η διοίκηση της ΕΡΤ όχι μόνο παραποιεί το περιεχόμενο των διατάξεων του Ν.4324/2015 για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ αλλά παράλληλα περιφρονεί κατά τρόπο προκλητικό τις διατάξεις του Ν.1264/1982 και τα όσα προβλέπονται αναφορικά με την υποχρέωση διαβούλευσης από την ευρωπαϊκή οδηγία 2002/14/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με το Π.Δ. 240/2006, ορίζοντας συγκεκριμένες διαδικασίες και κανόνες με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, ότι σκοπός της ενημέρωσης και διαβούλευσης είναι να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι δια των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων ουσιαστικά και όχι προσχηματικά στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων με σκοπό τη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών (ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί), ασφαλιστικών και κοινωνικών συμφερόντων τους και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

Επειδή ακριβώς η διοίκηση της ΕΡΤ θεωρεί κενή περιεχομένου την ως άνω υποχρέωση και στερούμενης οποιασδήποτε κανονιστικής αξίας, υπενθυμίζουμε ότι παγίως από τα ελληνικά δικαστήρια γίνεται δεκτό ότι η ματαίωση του δικαιώματος ενημέρωσης και διαβούλευσης των εργαζομένων προκαλεί εκτός των άλλων και ηθική βλάβη, αφού όπως έχει κριθεί η παραβίαση της υποχρέωσης αυτής συνιστά προσβολή της προσωπικότητας εκάστου εργαζομένου στην επιχείρηση (ΜΠΑ 560/2007).

Αυτή η πρωτόγνωρη, αυθαίρετη και αυταρχική αντίληψη της διοίκησης για το πώς «διαβουλεύεται» με τους εργαζόμενους, μας έχει αναγκάσει επανειλημμένως να της στείλουμε επιστολές με τις οποίες διαμαρτυρόμαστε για την περιφρόνηση των κανόνων της νόμιμης και ουσιαστικής διαβούλευσης με τους εργαζομένους που αφορούσε στην κατάρτιση του Γ.Κ.Π, του οργανογράμματος και του «Νέου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού». Πρόκειται, τηρουμένων των αναλογιών, για την ίδια αντίληψη που κυριαρχεί και στον «Στρατηγικό- επιχειρησιακό σχεδιασμό 2020 – 2024 της ΕΡΤ ΑΕ» που …εκπόνησε και ενέκρινε ερήμην των εργαζομένων η διοίκηση. Ένας «σχεδιασμός» που νομοτελειακά θα οδηγήσει την ΕΡΤ όχι, όπως διαπρυσίως ισχυρίζονται, στον «μετασχηματισμό» της σε «σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο» αλλά οδηγείται σε μία καταστροφική πορεία που θα την μεταμορφώσει τελικά σε μια ευάλωτη, θεσμικά αθωράκιστη και απολύτως εξαρτημένη εταιρεία υποδοχής κρατικοδίαιτων ιδιωτικών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, μόνο ως προσχηματική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρόσκληση για την εκ των υστέρων και σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια υποβολή «βελτιωτικών προτάσεων»!

Ακόμα κι αν παραβλέψουμε την ρητή επιταγή του Ν.4324/15 αλλά και του Ν.4173/13 που παραπλανητικά επικαλείται η διοίκηση, σύμφωνα με την οποία όμως «Το Διοικητικό Συμβούλιο εκπονεί στρατηγικό σχέδιο για την οργάνωση και λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα… μετά από διαβούλευση ιδίως με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε…», τι είδους «βελτιωτικές προτάσεις» θα μπορούσαμε να κάνουμε σε έναν επιχειρησιακό σχεδιασμό που προβάλλει με ασαφή και έωλα επιχειρήματα την ανάγκη για απελευθέρωση από τα δεσμά του «ενιαίου μισθολογίου» των μισθών των δήθεν υποαμειβόμενων κατώτερων, μεσαίων και ανώτερων στελεχών της «αριστήνδην» συντιθειμένης διοίκησης σε αντίθεση με τους μισθούς των απλών εργαζομένων – πληβείων που η διοίκηση θεωρεί ως επαρκώς αμειβόμενους; Τι είδους «βελτιωτικές προτάσεις» θα μπορούσαμε να υποβάλλουμε σε ένα προαποφασισμένο σχεδιασμό που περιγράφει κυνικά την απόρρύθμιση των εργασιακών μας σχέσεων , την εντατικοποίηση της εργασίας, την ελαστικοποίηση της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου δυναμικού, την ανυπαρξία πρόβλεψης στην κάλυψη με μόνιμο προσωπικό των οργανικών κενών που υπάρχουν και θα υπάρξουν λόγω συνταξιοδοτήσεων, την καλλιέργεια υποβάθρου χρήσης εργολάβων (ενοικίαση εργαζομένων κλπ), την δημιουργία θυγατρικών εμπορικών εταιρειών στα πρότυπα μάλιστα ,όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ιδιωτικών ΜΜΕ με προφανή στόχο την «απορρόφηση» τακτικού προσωπικού της ΕΡΤ σε αυτές με άλλου είδους «ευέλικτες» συμβάσεις εργασίας, τις απολύσεις («εθελούσιες» και μη), την εκ των πραγμάτων συρρίκνωση των δομών και των υποδομών της ΕΡΤ κλπ;

Με αυτόν τον αυθαίρετα δομημένο δήθεν «Επιχειρησιακό Σχεδιασμό» η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα παραδοθεί στις νεοφιλελεύθερες ορέξεις της αγοράς που καραδοκεί να μπήξει τα νύχια της στην σάρκα της, είτε με «συνέργειες», είτε με «αναθέσεις», είτε με «εργολαβίες». Ένας «Επιχειρησιακός Σχεδιασμός» που θα οδηγήσει την ΕΡΤ στην επιδιωκόμενη από τη διοίκηση ανήκεστη στρατηγική ήττα όπου ολοκληρωτικά απαξιωμένη θα γίνει αναπόφευκτα ο «ακόλουθος» της Digea και του λοιπού πανίσχυρου μιντιακού κατεστημένου.

Η διοίκηση μεθοδικά και με δόλο παρέκαμψε τον «δύσκολο δρόμο» της νομιμότητας και της Δημοκρατίας, αποφεύγοντας να τηρήσει τη θεσμική της υποχρέωση να διαβουλευθεί όταν έπρεπε και όπως έπρεπε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, αναγνωρίζοντας ότι αυτή η ηθικά και νομικά κατάλληλη διαδικασία θα ήταν αντιπαραθετική και εμπόδιο στις δικές της σκοπιμότητες που όπως προαναφέραμε τίποτα καλό δεν προοιωνίζουν για το παρόν και το μέλλον της ΕΡΤ και των εργαζόμενων σε αυτήν.

Για όλους αυτούς τους σχεδιασμούς κανένα σωματείο δεν έχει συναινέσει και με ανακοινώσεις τους έχουν επικρίνει αυτές τις ενέργειες, ζητώντας πραγματική διαβούλευση.

Στο πλαίσιο αυτό, με αίσθημα ευθύνης έναντι των εργαζομένων – μελών μας αλλά και της κοινωνίας, καταγγέλλουμε και αποκρούουμε ως μη σύννομη αυτή την συμπεριφορά και τακτική της διοίκησης, που περιφρονώντας με προκλητικό τρόπο την ηθική και θεσμική υποχρέωση της εκ των προτέρων διαβούλευσης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, τηρώντας τους όρους και τους κανόνες που θέτουν οι νόμοι και τα συναλλακτικά ήθη, προχώρησε σε μία νομικά και ηθικά άκυρη έγκριση ενός στρατηγικού – επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκτός των άλλων, νομοτελειακά επιφέρει βλαπτικές μεταβολές στους εργαζόμενους και στην ΕΡΤ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μας

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ως νόμιμο και έγκυρο το επιχειρησιακό σχέδιο με ότι αυτό περιέχει.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και δεν αποδεχόμαστε την πάγια τακτική του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ να επιβάλλει αδιαφανώς και μονομερώς επιχειρηματικές αποφάσεις που επηρεάζουν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ Α.Ε.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και δεν αποδεχόμαστε την καταπάτηση και καταστρατήγηση των νόμων και των δικαιωμάτων μας εκ μέρους της διοίκησης της ΕΡΤ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και δεν αποδεχόμαστε τον πρωτοφανή κυνισμό και θράσος της διοίκησης που ομολογεί στην 222/25.05.2020 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ την παρανομία της και τη μη εφαρμογή της νομιμότητας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και δεν αποδεχόμαστε το στρατηγικό σχεδιασμό και τα επιχειρησιακά «οράματα» μιας αυταρχικής διοίκησης που θέλει εξαρτημένη την ΕΡΤ και υπόδουλη του συστήματος και τα οποία θα είναι ένας εφιάλτης για τους εργαζόμενους που μοχθούν και αγωνίζονται καθημερινά για την ανάπτυξη και την πρόοδο της ΕΡΤ, αλλά και μια απογοήτευση για την κοινωνία, που διψά για αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση, για αληθινή ψυχαγωγία και πολιτισμό, για ελεύθερη διακίνηση ιδεών, για δημοκρατία.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και δεν αποδεχόμαστε, την υποβάθμιση εκ μέρους της διοίκησης του πραγματικού ρόλου – στόχου της ΕΡΤ όπως περιγράφεται στον ιδρυτικό της νόμο και στο Σύνταγμα, και ο οποίος πρέπει να είναι καθαρά «πολιτο-κεντρικός» και όχι «πελατο- κεντρικός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον νέο στρατηγικό-επιχειρησιακό σχεδιασμό, γεγονός που θα την μεταμορφώσει στην καλύτερη περίπτωση σε ένα ραδιοτηλεοπτικό υβρίδιο των ιδιωτικών ΜΜΕ και πρόσφορο πεδίο εξυπηρέτησης ιδιωτικών και πολιτικών συμφερόντων.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, ο καθένας με τη δική του ευθύνη, να συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί ένας πραγματοποιήσιμος και σύννομος στρατηγικός σχεδιασμός, όπως και με την επιστολή μας 2039/15-05-2020 είχαμε επισημάνει στη διοίκηση.

Να τηρήσετε τους νόμους που αφορούν στην διαβούλευση και να εξυπηρετήσετε πραγματικά τη διαφάνεια δίνοντας μας όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και στοιχειοθετούν τον «στρατηγικό – επιχειρησιακό σχεδιασμό» για την ΕΡΤ ΑΕ .

Να μας δοθούν επίσης και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που επικαλείται η διοίκηση της ΕΡΤ για τη σύνταξη αυτού του «πονήματος» όπως : το πόρισμα της Grant Thornton από την οποία ζητήθηκε να επικαιροποιηθούν από την προηγούμενη μελέτη της, τα αποτελέσματα των δύο «ερευνών» σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και αμοιβών που εκπόνησε, κατόπιν παραγγελίας, η συμβουλευτική εταιρεία Korn Ferry, τη δημοσκοπική μελέτη των εταιρειών Marc και QED Group LLC, τα στατιστικά κ.α στοιχεία της EBU, το επενδυτικό σχέδιο και άλλα, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση που είναι απαραίτητη σε κάθε γνήσια διαβούλευση που αν τηρηθούν επιτέλους οι νόμοι και οι κανόνες εξασφαλίζει τη διαφάνεια, και το όφελος της εταιρείας. Τότε θα συμμετάσχουμε όπως πρέπει και σύμφωνα με τον νόμο σε αυτή την διαβούλευση, στο πλαίσιο των απαιτούμενων διαδικασιών, με τεκμηριωμένες προτάσεις που σαν αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν την πρόοδο της ΕΡΤ προς όφελος της κοινωνίας, την ανάπτυξη και την εργασιακή ειρήνη.

ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα ασκήσουμε τα δικαιώματά μας ενώπιον των αρμοδίων Αρχών και Δικαστηρίων.

Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτήν που απευθύνεται και αυτούς που κοινοποιείται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας το κείμενο της στην έκθεση επίδοσης του.

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2020

Αυστρία: Σκότωσε τον γιο του που έπασχε από σπάνια νόσο και προσπάθησε να σκηνοθετήσει ληστεία

Graz Austria 7 1

Αυστρία: Σκότωσε τον γιο του που έπασχε από σπάνια νόσο και προσπάθησε να σκηνοθετήσει ληστεία

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι σκότωσε τον γιο του επειδή δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στον πόνο…

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Έρχονται οι επικίνδυνες θερμικές καταιγίδες – Από Τρίτη η οργανωμένη πτώση της θερμοκρασίας (video)

5147788 1

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Έρχονται οι επικίνδυνες θερμικές καταιγίδες – Από Τρίτη η οργανωμένη πτώση της θερμοκρασίας (video)

Οι κεραυνοί με την ταυτόχρονη ζέστη μπορεί να προκαλέσουν πάρα πολλά προβλήματα

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στο Ελ. Βενιζέλος – «Ωραία χώρα έχουμε μπράβο σας» (videos)

6212638

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στο Ελ. Βενιζέλος – «Ωραία χώρα έχουμε μπράβο σας» (videos)

«Μπαίνεις στο τρένο το πιο πιθανό είναι να εξοστρακιστεί και να βρει κανένα άλλο τρένο,…

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε πτήσεις και συναλλαγές: Ανυπολόγιστη βλάβη σε Microsoft και Windows

cable 8252580 1280

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε πτήσεις και συναλλαγές: Ανυπολόγιστη βλάβη σε Microsoft και Windows

Το πρόβλημα φαίνεται να προέκυψε μετά την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Crowdstrike,…