Έξώδικο στην Έλενα Ακρίτα έστειλε ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί όπως φαίνεται η κόντρα της Ελ. Ακρίτα με τον διευθυντή των ψηφιακών μέσων του in.gr, Λ. Χαραλαμπόπουλο.

NewsRoom 01/03/2021 | 22:10

ε εξώδικο απαντά στην Έλενα Ακρίτα ο δημοσιογράφος και διευθυντής των ψηφιακών μέσων του in.gr, Λευτέρης Χαραμπόπουλος.

Είχε προηγηθεί η ίδια κίνηση από τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία είχε προαναγγείλει αγωγή και μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και του διαδικτυακού μέσου στο οποίο προΐσταται.

Αφορμή για την κόντρα μεταξύ των δύο δημοσιογράφων αποτέλεσε η δήλωση του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου που φιλοξένησε το in.gr και που όπως υποστήριξε ο ίδιος, η Έλενα Ακρίτα του «έκοψε» την καριέρα.

Στη συνέχεια, η Έλ. Ακρίτα απάντησε ότι ο «παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει».

Ακόμη, η κα Ακρίτα πρόσθεσε ότι θα καταθέσει αγωγή και εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας in.gr τονίζοντας: «Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς μανάρι μου. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες. Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr».