Εξώδικο ΠΑΟΚ στον ANT1 για το «Ρουκ Ζουκ» και τη «Βουλγαρία» (video) – Η απάντηση του σταθμού

Καλούν τον τηλεοπτικό σταθμό να «απολογηθεί για τις κατάπτυστες αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας» - Η απάντηση του σταθμού 

Καταγραφή 7

Πολλά είναι αυτά που κατά καιρούς έχουμε ακούσει να λέγονται από τους παίκτες στο τηλεοπτικό παιχνίδι του «Ρουκ Ζουκ» προκειμένου να καταφέρουν να βρουν τρόπους να περιγράψουν τη λέξη που τους δίνει η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακριπούλια

Οι περισσότερες προσπάθειες προκαλούν γέλιο. Ποιος άλλωστε δεν θυμάται την προσπάθεια με το «ταχίνι»;

Τώρα, όμως, τα όσα ειπώθηκαν από τους παίχτες στην προσπάθεια τους να περιγράψουν τη λέξη «Βουλγαρία» δεν προκάλεσαν γέλιο, αλλά οργή στους παίχτες και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε εξώδικο και να ζητήσει την απολογία εντός 48 ωρών «για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Συγκεκριμένα, προκειμένου οι διαγωνιζόμενοι να καταφέρουν να βρουν τη λέξη«Βουλγαρία», άρχισαν να λένε λέξεις όπως  «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη». Λέξεις που μπορεί να βοήθησαν τον συμπαίκτη αυτού που έκανε την ερώτηση, να απαντήσει όντως «Βουλγαρία», αλλά εξόργισαν τους οπαδούς και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερη όμως οργή προκάλεσε και το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός δεν «έκοψε» στο μοντάζ τη συγκεκριμένη σκηνή, δυνατότητα που υπήρχε δεδομένου ότι η εκπομπή δεν μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση αλλά είναι μαγνητοσκοπημένη. 

Εξώδικο και απολογία εντός 48 ωρών

Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να απαντήσει με εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, ζητώντας μέσα στο επόμενο 48ωρο «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής Ρουκ Ζουκ», προσθέτοντας πως «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού».

Η ανακοίνωση του σταθμού για το Ρουκ Ζουκ:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.»

Τέμπη: Ο αδερφός του Βάϊου Βλάχου αποδομεί τον CEO του ΟΣΕ- «Εσείς μπορεί να οδηγείτε και χωρίς ζώνη» (video)

terezakis 1024x495 1

Τέμπη: Ο αδερφός του Βάϊου Βλάχου αποδομεί τον CEO του ΟΣΕ- «Εσείς μπορεί να οδηγείτε και χωρίς ζώνη» (video)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, προσπάθησε να πείσει ότι τα τρένα είναι ασφαλή μετά τα…

Νέο μπαράζ εμπρησμών-4 αυτοκίνητα στις φλόγες το πρωί του Σαββάτου

εμπρησμος

Νέο μπαράζ εμπρησμών-4 αυτοκίνητα στις φλόγες το πρωί του Σαββάτου

Προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές έχουν προκαλέσει τα συνεχόμενα περιστατικά με τους εμπρησμούς αυτοκινήτων που σημειώνονται…