Εξώδικο ΠΑΟΚ στον ANT1 για το «Ρουκ Ζουκ» και τη «Βουλγαρία» (video) – Η απάντηση του σταθμού

Καλούν τον τηλεοπτικό σταθμό να «απολογηθεί για τις κατάπτυστες αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας» - Η απάντηση του σταθμού 

Καταγραφή 7

Πολλά είναι αυτά που κατά καιρούς έχουμε ακούσει να λέγονται από τους παίκτες στο τηλεοπτικό παιχνίδι του «Ρουκ Ζουκ» προκειμένου να καταφέρουν να βρουν τρόπους να περιγράψουν τη λέξη που τους δίνει η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακριπούλια

Οι περισσότερες προσπάθειες προκαλούν γέλιο. Ποιος άλλωστε δεν θυμάται την προσπάθεια με το «ταχίνι»;

Τώρα, όμως, τα όσα ειπώθηκαν από τους παίχτες στην προσπάθεια τους να περιγράψουν τη λέξη «Βουλγαρία» δεν προκάλεσαν γέλιο, αλλά οργή στους παίχτες και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε εξώδικο και να ζητήσει την απολογία εντός 48 ωρών «για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Συγκεκριμένα, προκειμένου οι διαγωνιζόμενοι να καταφέρουν να βρουν τη λέξη«Βουλγαρία», άρχισαν να λένε λέξεις όπως  «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη». Λέξεις που μπορεί να βοήθησαν τον συμπαίκτη αυτού που έκανε την ερώτηση, να απαντήσει όντως «Βουλγαρία», αλλά εξόργισαν τους οπαδούς και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερη όμως οργή προκάλεσε και το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός δεν «έκοψε» στο μοντάζ τη συγκεκριμένη σκηνή, δυνατότητα που υπήρχε δεδομένου ότι η εκπομπή δεν μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση αλλά είναι μαγνητοσκοπημένη. 

Εξώδικο και απολογία εντός 48 ωρών

Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να απαντήσει με εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, ζητώντας μέσα στο επόμενο 48ωρο «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής Ρουκ Ζουκ», προσθέτοντας πως «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού».

Η ανακοίνωση του σταθμού για το Ρουκ Ζουκ:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.»

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Καιρός έκτακτο δελτίο

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Δύσκολες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας την Παρασκευή και το…

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

Μανιου

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

«Η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα»,…