Εξώδικο και απειλές για τις αποκαλύψεις δημοσιογράφου του Documento

Με αγωγή και μήνυση εάν δεν ανασκευάσει τα όσα έγραψε και είπε ο δημοσιογράφος του Documento-apoakalypseis.com, Μάκης Νοδάρος, απειλεί η «ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» αναφορικά για την αποκάλυψη της  απευθείας ανάθεσης  των  24.534,64 ευρώ που έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας για την παραγωγή ραδιοφωνικού σποτ  στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών της ΠΔΕ λόγω της πανδημίας του covid 19.  

euro dendro

Με εξώδικο η εταιρεία με την  επωνυμία «ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» με έδρα την Πάτρα διαμαρτύρεται : 1) για την ανάρτησή μου στο προσωπικό μου ιστολόγιο ( δείτε εδώ : http://apokalypseis.com/?p=10525 ) , 2) για παρόμοια ανάρτηση στο twitter ( δείτε εδώ :   https://twitter.com/makisnodaros/status/1263213293809909760 και γ) για την εισαγωγή μου στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» στο Ionion Fm ( ακούστε εδώ : http://easyradio.gr/BS5player.php?sid=0&bid=11&RS=ionionfm&rsid=1&pgDate=1590060890&type=showarchive ) .

Διαμαρτύρεται ισχυριζόμενη μεταξύ άλλων ότι αναληθώς την εμφάνισα ως μία ιδιωτική εταιρεία που υπερκοστολογεί εισπράττει αδικαιολόγητα και κατασπαταλά δημόσιο χρήμα , προσβάλλοντας έτσι την προσωπικότητα και την φήμη της , μειώνοντας και κλονίζοντας την εμπορική της πίστη , την φήμη της στην αγορά , την μελλοντική της επαγγελματική υπόσταση κλπ . Με απειλεί μάλιστα με Αγωγή και Μήνυση εάν δεν ανασκευάσω τα όσα έγραψα και είπα για την απευθείας ανάθεση των  24.534,64 ευρώ που έκανε προς αυτή στις 11.3.2020 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας για την παραγωγή ραδιοφωνικού σποτ και την εκπόνηση ειδικού media plan ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών της ΠΔΕ λόγω της πανδημίας του covid 19.

Η ανάρτηση στο ιστολόγιό  μου αποτυπώνει ακριβώς την αιτία πληρωμής της εν λόγω εταιρείας όπως αυτή φαίνεται στο επίσημο χρηματικό ένταλμα που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια. Τα ερωτήματα που θέτω και οι παρατηρήσεις δεν είναι προς την εταιρεία αλλά προς τον Περιφερειάρχη για τον τρόπο της απευθείας ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρεία εν μέσω πανδημίας του covid 19… Μάλιστα σε αυτή περιέχεται η άποψη της εταιρείας μετά από το τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου της ιδιοκτήτριας και όχι της ιδίας και τον έντονο διάλογο μαζί του ,  που έγινε στις 21.5.2020 ώρα 2.56 μμ ,  με διάρκεια 14 λεπτά και 26  δευτερόλεπτα.

Στην εισαγωγή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion Fm καυτηριάζω ξανά την ενέργεια της απευθείας ανάθεσης από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε ιδιωτική εταιρεία χωρίς να αναφέρω καν το όνομα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Τέλος η ανάρτηση στο Twitter καυτηριάζει επίσης την ενέργεια της απευθείας ανάθεσης του Περιφερειάρχη προς την συγκεκριμένη εταιρεία για το έργο όπως αυτό αποτυπώνεται στο χρηματικό ένταλμα φωτοτυπία του οποίου και δημοσίευσα .

Ως δημοσιογράφος σκοπός μου είναι ο αυστηρός έλεγχος και η κριτική των δημοσίων προσώπων ειδικά όταν αυτά διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα το οποίο εν μέσω οικονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του Covid 19 , χορηγούν με απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένες εταιρείες με άγνωστο σκεπτικό και κριτήρια .

Αυτό εξ άλλου έκανα και προ ημερών με άλλο παρόμοιο σχετικό δημοσίευμα για άλλες εταιρείες της Πάτρας στις οποίες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας έδωσε  ξανά χρήματα με απευθείας ανάθεση επικαλούμενος την πανδημία του covid -19 .  ( Δείτε εδώ –   http://apokalypseis.com/?p=10482 )
Δεν έθιξα ούτε υπονόησα ποτέ και μάλιστα δημόσια κάτι το απαξιωτικό για την εταιρεία «ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» και απορώ ειλικρινά για το εξώδικο που έστειλε.

Πηγή:apokalypseis.com