Newsroom

Newsroom

Εξώδικο γιατρών σε ΕΟΠΥΥ και υπ. Υγείας

Εξώδικο απέστειλαν οι γιατροί που έχουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ και δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα ακόμα και από το 2010,…

giatroi

Εξώδικο απέστειλαν οι γιατροί που έχουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ και δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα ακόμα και από το 2010, ενώ προειδοποιούν για κινητοποιήσεις από 20 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το εξώδικο οι γιατροί διαμαρτύρονται για την παράνομη καθυστέρηση εξόφλησης δεδουλευμένων για τα έτη 2010 και 2011, όπως επίσης και για την περίοδο από 1-1-2012 έως σήμερα, όπως επίσης και για την επιλεκτική καταβολή χρημάτων σε παρόχους υγείας.

Καλούν το ταμείο και το υπουργείο υγείας να προχωρήσει «σε άμεση εξόφληση έως την 15-8-2012 του συνόλου των πραγματοποιηθέντων εξετάσεων και πράξεων των μηνών Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου Μαρτίου, Απριλίου. Μαΐου και Ιουνίου 2012 για τους ιατρούς, οι οποίοι υπέβαλαν τα οικεία παραστατικά καθώς και σε εξόφληση του συνόλου των δεδουλευμένων οφειλόμενων ποσών μέχρι το Δεκέμβριο του 2011 που αφορούν τον Οργανισμό σας καθώς και όσους Οργανισμούς έχουν συγχωνευτεί σε αυτόν».

Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν από 20 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου σε «προειδοποιητική επίσχεση ως προς την εκτέλεση των ανειλημμένων συμβατικών τους υποχρεώσεων». Στο διάστημα αυτό θα ζητούν από τους ασφαλισμένους να πληρώνουν το κόστος της επίσκεψης, όπως αυτό προκύπτει από το κρατικό τιμολόγιο.


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…