Newsroom

Newsroom

Εξώδικο ΕΟΠΥΥ σε εταιρείες με τηλεφωνικά ραντεβού

Εξώδικη διαμαρτυρία προς όλες τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες επικοινωνίας, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Ε. Παπαγεωργόπουλος. Αφορμή στάθηκε η…

Εξώδικη διαμαρτυρία προς όλες τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες επικοινωνίας, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Ε. Παπαγεωργόπουλος.

Αφορμή στάθηκε η πρόθεση της νέας διοίκησης του ΕΟΠΥΥ να καταργήσει τους πενταψήφιους αριθμούς στους οποίους απευθύνεται το κοινό για ραντεβού με γιατρούς και η προβολή τις τελευταίες ημέρες συγκεκριμένων διαφημίσεων από εταιρείες των πενταψήφιων αριθμών, για τις οποίες ο ΕΟΠΥΥ κρίνει ότι προσβάλλουν το κύρος του.
Αυτό που σημειώνουν οι υπεύθυνοι του οργανισμού είναι ότι τις τελευταίες ημέρες μια από τις εταιρείες διαφημίζει τον πενταψήφιο αριθμό του ΕΟΠΥΥ χρησιμοποιώντας «αμφιλεγόμενο πρόσωπο».

Τονίζουν δε ότι τόσο το κείμενο, που εκφωνείται, αλλά και το συγκεκριμένο πρόσωπο, που εμφανίζεται, όσο και ολόκληρο το διαφημιστικό σποτ δεν συνάδουν με την αξιοπιστία του Οργανισμού.

Ήδη, η διοίκηση προσανατολίζεται στο άμεσο μέλλον να αντικαταστήσει τις εταιρείες με τα πενταψήφια νούμερα, από δικό της μηχανισμό, με τριψήφιο αριθμό στον οποίο πιθανότατα οι ασφαλισμένοι θα μπορούν εντελώς δωρεάν να κλείνουν ραντεβού με γιατρούς.