Newsroom

Newsroom

Εξιτήριο για τον Ρωμανό

Εξιτήριο πήρε την Τετάρτη ο Νίκος Ρωμανός από το νοσοκομείο. Η υγεία του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει αποκατασταθεί…

romanos 23

Εξιτήριο πήρε την Τετάρτη ο Νίκος Ρωμανός από το νοσοκομείο.
Η υγεία του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει αποκατασταθεί σε σημαντικό βαθμό μιας και οι 31 μέρες απεργείας πείνας είχαν ταλαιπωρήσει τον οργανισμό του.  

Επειδή από τους θεράποντες γιατρούς θεωρείται πως η υγεία του είναι ακόμα εύθραυστη, θα κρατηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών και όχι σε κελί.

Μα θυμίσουμε εδώ πως ο 21χρονος είχε προχωρήσει σε απεργεία πείνας διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, κάτι που διευθετήθηκε με την ψήφιση διορθωτικής τροπολογίας. σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο ΤΕΙ με την προϋπόθεση να φορά «βραχιολάκι» ηλεκτρονικής παρακολούθησης

Ο συνήγορός του Φραγκισκος Ραγκούσης μιλώντας στο koutipandoras.gr σχολίασε σχετικά: “Επιστρέφει σήμερα στο κελί του, κι αρχίζει αμέσως την μελέτη, έχουμε ήδη φροντίσει ώστε να υπάρχει η υποδομή από βιβλία, δεν έχει ακόμα laptop, θα κοιτάξει να κερδίσει το χαμένο διάστημα, θα κοιτάξει να κερδίσει και κυρίως να δώσει και μια απάντηση σε όσους τον αμφισβήτησαν. Νοιώθει δικαιωμένος και θα προσπαθήσει αυτό το οποίο κέρδισε, με διακύβευμα την ίδια του την ζωή, να μπορέσει να είναι μια χρήσιμη μονάδα στην κοινωνία.”

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…