Εξιτήριο για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», στο οποίο εισήχθη χθες προληπτικά, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

5db58fc8825e6364e73d3e93

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος όπου είχε εισαχθεί για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα» το πρωί του Σαββάτου, απόφαση που πάρθηκε για προληπτικούς λόγους από τον θεράποντα ιατρό του, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, με τις εξετάσεις του να είναι πολύ καλές και έτσι κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…