Newsroom

Newsroom

Εξέλιξη στη δίκη της ΧΑ: Παρενέβη ο αναπληρωτής εισαγγελέας

Ο αναπληρωτής εισαγγελέας είχε δεχτεί επικρίσεις για το ότι δεν έλαβε τον λόγο μετά την απαράδεκτη αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου

5030911

Ο αναπληρωτής εισαγγελέας Στέλιος Κωσταρέλλος που δέχτηκε επικριτικά σχόλια από την πολιτική αγωγή, για τη μη παρέμβασή του μετά την εισαγγελική πρόταση παρενέβη σήμερα λίγο πριν ολοκληρωθεί η δικάσιμος ώστε να διευκρινήσει τη θέση του.

Όπως αναφέρει το reader.gr ο κ. Κωσταρέλλος τόνισε ότι «δεν προβλέπεται δικονομικά αγόρευση του αναπληρωτή εισαγγελέα. Όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος συμμετέχει στη διαδικασία, δεν συμμετέχει στη διάσκεψη. Το ίδιο ισχύει και για τον αναπληρωτή εισαγγελέα».

«Δεν είχε την έννοια της μομφής η παρατήρηση μου αλλά της αποστολής μηνύματος προς την άλλη πλευρά, πλην όμως [προς την Πρόεδρο] είχατε δώσει το λόγο στον αναπλ. εισαγγελέα», απάντησε ο δικηγόρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ Άγγελος Βρεττός που είχε θέσει το θέμα στη σημερινή του αγόρευση, όπως καταγράφει το Golden Dawn Watch.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απαράδεκτη αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου προς το σύνολο των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής (πλην του Γ. Ρουπακιά), αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον αν θα υπάρξει αντιπρόταση από τον αναπληρωτή εισαγγελέα.

Συνεπώς η σημερινή του διευκρίνηση σχετικά με τις δικονομικές προβλέψεις, θα μπορούσε να «μεταφραστεί» και ως νύξη ότι δε συναινεί στην εισαγγελική πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι με την αγόρευση του Άγγελου Βρεττού, ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις της Πολιτικής Αγωγής και αναμένεται να ξεκινήσουν εκείνες της υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…