Newsroom

Newsroom

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ ο Αλαφούζος

Θα ήθελε να συνδέσει το όνομα του ως πρόεδρος της ΠΑΕ, με την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος του συλλόγου, την κατασκευή ενός νέου γηπέδου

2280235

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να αναλάβει και πάλι την προεδρία της ΠΑΕ. Ο ιδιοκτήτης του Σκάι είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της ομάδας και οι σκέψεις του για επιστροφή στην προεδρία σχετίζονται με τις εξελίξεις στο γηπεδικό. Κι αυτό διότι θα ήθελε να συνδέσει το όνομα του ως πρόεδρος της ΠΑΕ, με την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος του συλλόγου, την κατασκευή ενός νέου γηπέδου, το οποίο θα διασφαλίσει το μέλλον του Παναθηναϊκού για τις επόμενες δεκαετίες.

Επιπλέον, με την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον ίδιο, θα «έσβηναν» τα σενάρια πώλησης των μετοχών του. Ο Γ. Αλαφούζος δεν πουλάει τις μετοχές του, καθώς με την ανέγερση του γηπέδου το τριφύλλι θα ανέβει επίπεδο.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, στενός συνεργάτης για πολλά χρόνια του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ, ανέλαβε την προεδρία της στις 21 Απριλίου 2017. Από τότε ο Αλαφούζος είναι απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…