Newsroom

Newsroom

Ξεχάστε το selfie stick! Έφτασε το… selfie drone! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει το μέγεθος ενός βιβλίου αλλά είναι πανάλαφρο. Διαθέτει πανίσχυρη κάμερα και μπορεί να τραβάει όχι μόνο τις καλύτερες selfies αλλά και βίντεο!

57444aef1dc524de388b4a9f

Ο λόγος για ένα νέο drone, ονόματι… Hover.

Είναι το νέο τεχνολογικό «παιδί» της Zero Zero Robotics, με έδρα το Πεκίνο και πεδίο δραστηριοποίησης το Σαν Φρανσίσκο.

Το “Hover” φιλοδοξεί να είναι μια πραγματική επανάσταση στις selfies, κάνοντας στην άκρη κινητά, tablets και φυσικά τα ακαλαίσθητα selfie sticks.

Το συγκεκριμένο drone δεν είναι το ιδανικό για σοβαρές πτήσεις και εξωτερικούς χώρους, καθώς δεν διαθέτει GPS, ο κατασκευαστής του, όμως, φιλοδοξεί ότι θα προσφέρει πολλά όχι μόνο σε παρέες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους με ανάγκες μαγνητοσκόπησης και τήρησης φωτογραφικού αρχείου.

Βέβαια, η τιμή με την οποία σκέφτεται να το βγάλει στην αγορά η εταιρεία που το κατασκεύασε δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική, αφού τα 600 δολάρια μάλλον είναι πολλά για ένα drone που θα βγάζει πανοραμικές selfies.

Παρ’ όλα αυτά τα στελέχη και ο ιδρυτής της εταιρείας, πιστεύουν ότι η υψηλή ευκρίνεια και οι ανέσεις που θα προσφέρει – και θα βάλουν τέλος στο σύνδρομο του τεντωμένου χεριού για μια selfie της προκοπής – θα το κάνουν ακαταμάχητο.