Newsroom

Newsroom

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα trafficking ανηλίκων κοριτσιών στην Αθήνα

Στην εξάρθρωση κυκλώματος trafficking, τα μέλη του οποίου «στρατολογούσαν», μετέφεραν και εξέδιδαν ανήλικα κορίτσια προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές.

mastropia

Συνολικά έξι είναι οι κατηγορούμενοι για την προώθηση σε πορνεία επτά ανηλίκων κοριτσιών ηλικίας από 15 έως 17 ετών,  που  συνελήφθησαν σήμερα από τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση  κυκλώματος trafficking .Μια 25χρονη φέρεται να είχε κεντρικό λόγο στο κύκλωμα μαστροπείας.

Η αδελφή ανήλικου θύματος ξεσκέπασε το κύκλωμα

Από την μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, ξεκίνησε να ξετυλίγεται το νήμα, για να φτάσουν οι Αρχές στα ίχνη των κατηγορούμενων και της 25χρονης Μαρίας, της «εγκεφάλου» του κυκλώματος.

Τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της, στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Ερωτικά ραντεβού από 200 έως 400 ευρώ

Για κάθε ερωτική συνεύρεση οι ανήλικες, ελάμβαναν από 200 έως 400 ευρώ. Πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 25χρονη μαστροπός, έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ από κάθε κοπέλα, και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού. Σε άλλες περιπτώσεις η μεταφορά των κοριτσιών στις ερωτικές συνευρέσεις, γίνονταν με ταξί και ΙΧ αυτοκίνητο.

Επίσης από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι μια κοπέλα 21 ετών, εξέδιδε μια 17χρονη μαθήτρια, λαμβάνοντας 20 ευρώ από κάθε ερωτικό της ραντεβού.

Η 25χρονη προαγωγός, είχε προσεγγίσει τις επτά φίλες και τις εξωθούσε στη πορνεία, τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2023 .

Το τμήμα προστασίας Ανηλίκων, την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησε στην πλατεία Αττικής, την Ομόνοια, το Βύρωνα και το Αιγάλεω, συνέλαβε την 25χρονη αρχηγό, την 21 ετών συνεργό της, και τους δύο οδηγούς που μετέφεραν τις ανήλικες στα ραντεβού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνοταν τα ραντεβού. Οι ανήλικες εισέπραταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ ως αμοιβή.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ σήμερα το απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους και θα οδηγηθούν και εκείνοι αρμοδίως στον εισαγγελέα.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…