Newsroom

Newsroom

Εξαρθρώθηκε δίκτυο από Γκοτζίλα που σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα – «Χτύπησε» πάλι το Κουλούρι

Το Κουλούρι έδωσε τη δική του εκδοχή για τη «συνταρακτική» αποκάλυψη της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ

Screenshot 6 10

Απολαυστικό τρολ από το αγαπημένο «Κουλούρι» που αντικατέστησε τους Πακιστανούς τρομοκράτες με το… γνωστό τέρας Γκοτζίλα, προσφέροντας μια ιδιαίτερα καυστική ματιά στη «συνταρακτική» αποκάλυψη της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ για το δίκτυο  τρομοκρατίας που σχεδίαζε αιματηρό χτύπημα εντός της Ελλάδας.

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εξαρθρώθηκε δίκτυο Γκοτζίλα που με καθοδήγηση από το εξωτερικό (κυρίως από την Ιαπωνία), μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια.

Στη βάση πληροφοριών που συνέλεξε και επεξεργάστηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις στελεχών της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Στο πλαίσιο των συντονισμένων αυτών δράσεων των δύο Υπηρεσιών, συνελήφθησαν δύο τεράστιες πράσινες σαύρες, τύπου Γκοτζίλα, μέλη του τρομοκρατικού δικτύου του οποίου το ηγετικό στέλεχος και «εγκέφαλος» δραστηριοποιείτο στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο «εγκέφαλος» φαίνεται να κατηύθυνε το δίκτυο από την Ιαπωνία.

Τα δύο συγκεκριμένα τέρατα που ζούσαν στην Αθήνα, εντοπίστηκαν από ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική και τέθηκαν κάτω από στενή φυσική παρακολούθηση από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ παρακολουθούνταν και οι τηλεπικοινωνίες τους.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς αναμένονται και άλλες σημαντικές επιτυχίες της ΕΛΑΣ τις επόμενες ημέρες», αναφέρεται αναλυτικά στο σατυρικό άρθρο με τον τίτλο «ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε δίκτυο από Γκοτζίλα που σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα»

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…