Εξάρχεια: Βόλτες με το περιπολικό στην πλατεία ο Μπαλάσκας, καφεδάκι με Καμμένο ο Πλεύρης (video)

Τα Εξάρχεια εξελίσσονται στην αγαπημένη, πλέον, περιοχή του Θάνου Πλεύρη, κανονίζει μέχρι και καφεδάκια στην πλατεία

4650778

Άλλο ένα επεισόδιο στο – πολυπαιγμένο – σίριαλ των Εξαρχείων μας χάρισε σήμερα ο Θάνος Πλεύρης μέσα από τηλεοπτική παρουσία του στον ΣΚΑΪ.

Μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόπιστα πολιτικά πρόσωπα που έχει να δείξει αυτός ο τόπος, ο Θάνος Πλεύρης δεν ξέχασε ποτέ τις προεκλογικές του υποσχέσεις για το άβατο και τα Εξάρχεια και είπε να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε την 8η Ιούλη. 

Αφού λοιπόν μας είχε προειδοποιήσει ότι «άβατο τέλος» μετά την επική καταδρομική του επιχείρηση μες στο ξημέρωμα στην άδεια πλατεία Εξαρχείων, τώρα που η Νέα Δημοκρατία κυβερνά αυτή τη χώρα, βάλθηκε να μας πείσει ότι η κανονικότητα έχει επανέλθει για τα καλά στα Εξάρχεια, την αγαπημένη του γειτονιά. 

Με τη Νέα Δημοκρατία, όπως μας ενημερώνουν Μπαλάσκας και Πλεύρης η αστυνομία έχει «καθαρίσει» την περιοχή. Ο γνωστός σε όλους για τις προοδευτικές του απόψεις αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ότι κάνει βόλτες με το περιπολικό του στην πλατεία Εξαρχείων, σε μια προσπάθεια να συμπληρώσει τον βουλευτή της ΝΔ, Θάνο Πλεύρη, ότι τα Εξάρχεια έχουν πια καθαρίσει. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτές οι δύο σπουδαίες προσωπικότητες αλληλοσυμπληρώνονται.

Ο Θάνος Πλεύρης, μάλιστα, δεν άντεξε να μην παινέψει και την υπερπροσπάθεια του δήμου Αθηναίων με την ανάπλαση – μαμούθ που συμβαίνει τώρα στην πλατεία Εξαρχείων, με τη δημοσιογράφο, Μαρία Αναστασοπούλου, που μάλλον έχει δει και μια φωτογραφία της περιβόητης ανάπλασης, να του λέει χαρακτηριστικά «Αφήστε τώρα τα δεντράκια».

Ο Θάνος Πλεύρης όμως δεν πτοήθηκε ούτε από αυτή την ειρωνεία και με το γνωστό του μειδίαμα, έσπευσε να ξαναμιλήσει για την κανονικότητα που φέρνει η ΝΔ στα Εξάρχεια, «απειλώντας» πως θα πιει μέχρι και καφεδάκι στην περιοχή. Μάλιστα, θα πάρει όπως είπε μαζί του και τον Δημήτρη Καμμένο για ασφάλεια

Με μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως περιμένουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων το σίκουελ της ριψοκίνδυνης ψιθυριστής αποστολής του ατρόμητου πολιτικού στην άδεια πλατεία Εξαρχείων, με καφεδάκι και καλή παρέα.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…