Στη σύλληψη δύο νεαρών στα Εξάρχεια προχώρησε η αστυνομία, οι οποίοι όπως έγινε αντιληπτό μετά τον έλεγχο που έγινε είναι γιοι πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στελέχους της Νέας Αριστεράς.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στην κατοχή τους βρέθηκαν κοκκάλινα γάντια και πτυσσόμενα γκλοπ.
Οι νεαροί αρχικά προήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και στη συνέχεια σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».
Ο ένας εκ των δύο νεαρών τον Ιούνιο του 2016 είχε συλληφθεί στο Μαρούσι όπου σύμφωνα με τη δικογραφία που είχε σχηματισθεί τότε σε βάρος του, συμμετείχε σε μια ομάδα περίπου 50 ατόμων κατά την διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι.
Διαβάστε επίσης:
Χαμός ανάμεσα σε Βούλγαρη και Σπανάκη on air: «Άμα θέλετε να κάνουμε τις γλάστρες να πάμε σπίτι μας»
Ισπανία: 57χρονος νεκρός από επίθεση ταύρου – Σοκαριστικό βίντεο
Καταδίωξη στην Αθήνα: Χωρίς δίπλωμα ο γιος γνωστού επιχειρηματία
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια