Εξάρχεια: Εφιάλτης για 36χρονη – «Εάν είχα χρυσό δόντι θα το ξερίζωναν» (Video)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 36χρονη όταν δύο δράστες εισέβαλλαν στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια και αφού την λήστεψαν, αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

eksarxeia apopeira biasmou kai listeias

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε η 36χρονη η οποία έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού από δύο άνδρες στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια.

«Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω στα πλαϊνά του κρεβατιού δυο αδύνατους να έρχονται κατά πάνω μου. Τρομάζω. Moυ λένε “Σουτ, μη μιλήσεις”. Μου λένε “Μένεις μόνη σου;”, λέω “ναι”. Mου λέει “Θα έρθει άλλος στο σπίτι”, λέω “όχι”», περιέγραψε η ίδια στο Star.

«Μου λέει “Eγώ κι εσύ, μόνο εγώ”. Του λέω, “όχι, δε θέλω”. Πάει να μου κατεβάσει την κουβέρτα και να μου αγγίξει το στήθος. Του είπα “όχι δε θέλω”. Έρχεται αυτός από την άλλη πλευρά του κρεβατιού, ανεβάζει το ένα γόνατο πάνω στο κρεβάτι και πιάνει το όργανό του και άρχισε να έρχεται πιο κοντά μου και να προσπαθεί να μου κατεβάσει την κουβέρτα», πρόσθεσε.

«Είχα κάτι αλυσιδάκια λεπτά στον λαιμό, προσπαθούσε να μου τα βγάλει. Βρήκε τα χρήματα στο υπνοδωμάτιό μου. Πριν φύγει, μου έπιασε το σαγόνι, με το άλλο χέρι μου άνοιξε το στόμα, κοίταζε τα δόντια μου. Είδε ότι δεν έχω χρυσό δόντι, θα μου το ξερίζωναν αν είχα χρυσό δόντι», συμπλήρωσε.

Τότε, η 36χρονη προσπάθησε να καλέσει βοήθεια με τις φωνές της, οι οποίες τρόμαξαν τους δράστες που τράπηκαν εν τέλει σε φυγή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων εξιχνιάστηκε ληστεία και απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας, που τελέστηκαν την 29-2-2024 εντός οικίας στα Εξάρχεια.

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 10-3-2024 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, 20χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα βιασμού κατά συναυτουργία και απείθεια. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 29-2-2024, οι κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια διαρρηγνύοντας τη μπαλκονόπορτα, εντόπισαν την ένοικο, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει τιμαλφή.

Στην συνέχεια, οι δράστες αποπειράθηκαν να προβούν σε πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ενοίκου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε, καλώντας σε βοήθεια και αφού οι πρώτοι αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, διέφυγαν.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση των δραστών, ενώ τη 10-3-2024 εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο σοκ από Εξάρχεια: Εφιάλτης για 36χρονη – Μπήκαν στο σπίτι της και προσπάθησαν να τη βιάσουν

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

«Αλίτες Αμερηκάνοι…» – Όλες οι επικές αντιδράσεις των Λάνθιμος Χούλιγκανς για τη βραδιά των Όσκαρ

Καταγγελία: Η Aegean έχασε γάτα επιβάτη και δίνει απλώς αποζημίωση 100 ευρώ

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…