Σε ακόμα μια πρόκληση προέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια της πορείας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν δίστασαν να πνίξουν τους διαδηλωτές σε χημικά και κρότου λάμψης, να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό και επιθέσεις κατά το δοκούν, να χτυπήσουν ανθρώπους ενώ τους είχαν ήδη συλλάβει, καθώς και να… εφορμήσουν, για άλλη μια φορά, σε καταστήματα στην περιοχή των Εξαρχείων, ασκώντας βία σε θαμώνες.
Τις «επιδόσεις» των ΜΑΤ κατέγραψαν βίντεο όπως τα παρακάτω:
Την πορεία πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας ομάδα αντιεξουσιαστών για τον Κυριάκο Ξυμητήρη που έχασε τη ζωή του από την έκρηξη που έγινε πριν από ένα χρόνο σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 20:30 ομάδα ατόμων που κατευθυνόταν στα Εξάρχεια μέσω της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη επιτέθηκε με ξύλα και φωτοβολίδες εναντίον αστυνομικών δυνάμεων. Η αστυνομία προχώρησε σε 14 προσαγωγές ατόμων.
Διαβάστε επίσης:
Στη φυλακή γνωστός τηλεοπτικός σεφ για την φοροδιαφυγή
Καλαμάτα: Η στιγμή που το ροτβάιλερ ορμάει στον κηδεμόνα του (video)
Σαλαμίνα: Ληστές μπήκαν σε σπίτι και σκότωσαν ηλικιωμένη γυναίκα
Η συσκευή που καίει όσο 65 ψυγεία μαζί – Ευθύνεται για το 6% της συνολικής κατανάλωσης σε ένα σπίτι

Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια