Newsroom

Newsroom

Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα του πειραματικού φαρμάκου για τον Έμπολα

Τα αποθέματα του πειραματικού φαρμάκου ZMapp που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ασθένειας του Έμπολα εξαντλήθηκε, ανακοίνωσε η παρασκευάστρια εταιρεία…

emp 1

Τα αποθέματα του πειραματικού φαρμάκου ZMapp που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ασθένειας του Έμπολα εξαντλήθηκε, ανακοίνωσε η παρασκευάστρια εταιρεία Mapp Biopharmaceuticals.

“Συμμορφωθήκαμε με όλα τα αιτήματα για παροχή του ZMapp που είχαν την αναγκαία νόμιμη έγκριση”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Η Mapp Biopharmaceuticals απέφυγε να διευκρινίσει το πού παρέδωσε τα αποθέματά της, όμως τόνισε ότι το φάρμακο δόθηκε δωρεάν.

Στο μεταξύ, η Γουινέα-Μπισάου αποφάσισε να κλείσει τα σύνορά της με τη Γουινέα, τη μία από τις χώρες της Δυτικής Αφρικής που έχει πληγεί από την επιδημία. Ο πρωθυπουργός Ντομίνγκος Σιμόες Περέιρα διευκρίνισε ότι τα νότια και ανατολικά σύνορα θα παραμείνουν κλειστά “μέχρι νεωτέρας”.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…