Newsroom

Newsroom

Εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής

Συμβολικές και ουσιαστικές απουσίες στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

5a9cf6a81dc52456598b4618 1

Σε φιάσκο κατέληξε τελικά η προσπάθεια της ΝΔ, με την πρόταση μομφής έτσι ώστε να προκαλέσει ρήγμα στην κυβέρνηση αναγκάζοντας την σε πρόωρες εκλογές, όσο αφορά το ονοματολογικό για την ΠΓΔΜ.

Στην σημερινή ψηφοφορία εκτός ότι απουσίαζαν οι 15 βουλευτές του ΚΚΕ, η ανεξάρτητη Κατερίνα Παπακώστα, ο Χάρης Θεοχάρης ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολοπουλος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο Φίλιππος Σαχινίδης, το μοναδικό κέρδος του κ. Μητσοτάκη, αν μπορεί να θεωρηθεί κέρδος… ήταν μόνο το «Ναι» από τον Δημήτρη Καμμένο ο οποίος τελικά και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ.

Κυβερνητικός αξιωματούχος κάνοντας την αποτίμηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη Βουλή, σημείωσε:

«Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας.

Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε μαζί με την αξιοπιστία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υπογράμμιζε ο ίδιος αξιωματούχος, που κατέληξε:

«Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να διασύρει τόσο την παράταξή του στη διεθνή κοινή γνώμη όσο και την πολιτική του κληρονομιά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών.

Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής».

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…