Έξαλλος Πορτοσάλτε με την “εμφάνιση παραλίας” προσκεκλημένου στο Μέγαρο: «Αυτό είναι ντροπή!»

Η εμφάνιση προσκεκλημένου στο Προεδρικό Μέγαρο με βερμούδα και σαγιονάρες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου για κάποιους προσέβαλλε τη δημοκρατία…αν είναι δυνατόν.

My project 1 4

Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση ενός προσκεκλημένου στην 48η Επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Δημήτρης Στούμπος και ο Λάμπρος Καλαρρύτης στο “Σήμερα” πήραν θέση για τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου ενός αγνώστου – με “εμφάνιση παραλίας” όπως σχολιάστηκε – που βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για τη δεξίωση.

Ειδικότερα, ένας από τους προσκεκλημένους της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, εμφανίστηκε με βερμούδα και σαγιονάρες προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Ο Άρης Πορτοσάλτε φανερά ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του αγνώστου ζήτησε να διώξουν τη φρουρά του Προεδρικού επειδή τον άφησαν να περάσει!

«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή