Newsroom

Newsroom

Έξαλλος ο Βελόπουλος: Στημένες οι δημοσκοπήσεις – Είμαστε άφαντοι για τα ελληνικά ΜΜΕ

«Μου έχει επιβληθεί ένα πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΡ»

velopoulos 1

Για «βρώμικο παιχνίδι» σε βάρος του κόμματός του έκανε λόγο, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/770 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 20ής Μαΐου 2019, σχετικά με ορισμένες πτυχές που αφορούν τις συμβάσεις για την προμήθεια ψηφιακού περιεχομένου και ψηφιακών υπηρεσιών», ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι «στημένες» και «πληρωμένες» ενώ χαρακτήρισε το ΕΣΡ, «παρακρατικό μηχανισμό που τιμωρεί βουλευτές ή τον πρόεδρο ή τα κανάλια που φιλοξενούν τον πρόεδρο με στόχο να φιμώσει την Ελληνική Λύση».

«Μου έχει επιβληθεί ένα πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΡ. Ως πολίτης ζήτησα να μάθω ποιος έκανε την καταγγελία. Και σας ρωτώ: είναι δυνατόν το ΕΣΡ να στέλνει ως μάρτυρα κατηγορίας έναν υπάλληλό του, κάποιον κ. Καραηλία, με διεύθυνση κατοικίας την έδρα του ΕΣΡ; Ορίστε, καταθέτω τα στοιχεία στα πρακτικά. Αυτό το έχει κάνει ο παρακρατικός μηχανισμός του κ. Κουτρουμάνου. Όμως για τα ΜΜΕ ο πολιτικός λόγος της Ελληνικής Λύσης είναι άφαντος», είπε ο κ. Βελόπουλος.

Συνεχίζοντας επανέλαβε ότι «έρχεται πείνα» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το 2020 «έλεγε ψέματα ότι όλα πάνε καλά είτε δεν μπορεί να προβλέψει καταστάσεις».

Για το θέμα της ενέργειας υποστήριξε πως «αντί ο λιγνίτης να κατέχει το 35% στο μείγμα, χρησιμοποιείται φυσικό αέριο πανάκριβο και εισαγόμενο», ενώ «μόνο με αυτή την επιλογή θα είχαμε πτώση της τιμής του ρεύματος κατά 40%».

Υποστήριξε τέλος ότι η κυβέρνηση κάνει λάθη με την άμυνα της χώρας. «Συνεχίζετε το πρόγραμμα αφοπλισμού των νησιών. Στείλατε όπλα στην Ουκρανία με τη δικαιολογία ότι θα αντικατασταθούν από γερμανικά, αλλά τα γερμανικά δεν θα έρθουν γιατί είναι σαπάκια. Και εσείς ήδη έχετε απομακρύνει οπλισμό της χώρας, ανοίγοντας κερκόπορτες εδώ. Και εύχομαι αυτό να μη φανεί. Σας λέγαμε από πέρυσι. Αν θέλετε να στείλετε οπλισμό στην Ουκρανία, εξετάστε τουλάχιστον από πριν τι θα πάρετε από τη Γερμανία».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων