Έξαλλος ο Στάϊνμάγερ με διαδηλωτές που φώναζαν να πάψει η Γερμανία να στηρίζει τους Ναζί στην Ουκρανία (video)

Την ομιλία του σταμάτησε και αντιπαρατέθηκε με διαδηλωτές ο Γερμανός Υπ.Εξ. όταν εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως «σταματήστε τους…

stainmager

Την ομιλία του σταμάτησε και αντιπαρατέθηκε με διαδηλωτές ο Γερμανός Υπ.Εξ. όταν εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως «σταματήστε τους Ναζί στην Ουκρανία» και «η χούντα του Κιέβου σκοτώνει το λαό της».

Ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Εξωτερικών, εξερράγη όταν οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την ουκρανική κρίση. Παρουσιάζοντας τις θέσεις που έχει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και κυρίως το SPD (το κόμμα του το οποίο βρίσκεται στην εξουσία μαζί με τους Χριστιανοδημοκράτες).

Ο Σταϊνμάγερ θύμωσε και άρχισε να φωνάζει ακόμη περισσότερο, υψώνοντας το δάχτυλο και λέγοντας: «Καθίστε και σκεφτείτε ποιος κάνει πόλεμο, ποιος χαρακτηρίζει μία ολόκληρη κοινωνία φασιστική, αυτός τροφοδοτεί τη σύγκρουση, δεν έχετε δικαίωμα. Ο κόσμος δεν χωρίζεται από τη μία σε “αγγέλους της ειρήνης” και από την άλλη στους “κακούς του πολέμου”, ο κόσμος είναι πιο περίπλοκος και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μέσα σε αυτήν την περίπλοκη κατάσταση ψάχνουν διεξόδους».

«Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το δίδαγμα δύο παγκόσμιων πολέμων», υπογράμμισε ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ λέγοντας πως οι αντίπαλοί της αντιπαραθέτουν μόνο απλοϊκές συνταγές, όπως την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ή την επιστροφή στο μάρκο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…