Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με Πατούλη και ΝΔ: «Πρέπει να παραιτηθεί»

Σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και...παραίτησης ο Άρης Πορτοσάλτε

Δεν ευθυγραμμίστηκε με την επίσημη γραμμή του κόμματος, όπως το συνηθίζει, ο Άρης Πορτοσάλτε σχετικά με το σκάνδαλο Πατούλη.

«Ο κ. Πατούλης δεν είναι μέλος της κυβέρνησης, οπότε η κυβέρνηση δεν έχει να τοποθετηθεί για κάτι. Από εκεί και πέρα υπάρχει η δήλωση του κ. Πατούλη. Από ότι αντιλαμβάνομαι η κατάσταση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση δεν είναι μέλος της για να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό», ήταν αναλυτικά τα όσα σχολιάσε ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ωστόσο ο άτυπος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Άρης Πορτοσάλτε, ζητά παραίτηση!

Σχολιάζοντας σήμερα την πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το fake διδακτορικό του Γιώργου Πατούλη, o δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρος. Και αρκετά απαξιωτικός με τον σύντροφο Πατούλη…

«Στο εξωτερικό, στην Ευρώπη πολιτικοί που εμπλέκονται σε τέτοιες επιθέσεις παραιτούνται. Δεν υπάρχει άλλο δρόμος, δεν υπάρχει οδός διαφυγής», σημείωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Νωρίτερα είχε απορήσει τι το ήθελε το διδακτορικό ο Πατούλης, αφού είναι «γεννημένος πολιτικός». 

Κατά έναν περίεργο τρόπο, ο Πορτοσάλτε υιοθέτησε τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα. 

«Η σημερινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το σκάνδαλο της “διατριβής” του κ. Πατούλη φανερώνει την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας. Το ερώτημα κύριε Οικονόμου είναι απλό: θα συνεχίσετε να στηρίζετε τον λογοκλόπο κ. Πατούλη ή θα τον διαγράψετε;

Αυτό πρέπει να απαντήσει η παράταξη της “αριστείας” που εκτίθεται καθημερινά ως αυτό που πραγματικά είναι: ένας συρφετός μετριότητας και εξαπάτησης», αναφέρει σε ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.