Έξαλλος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις Γαρδέλη για Φιλιππίδη: «Τι δεν έχει καταλάβει;» (video)

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας όταν στο πλατό της εκπομπής Πρωινό έπαιξαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που έχει δημιουργήσει σχολή. Κι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τεράστιος ηθοποιός. Τώρα, τι έχει συμβεί, θα το δούμε. Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν μαζί του. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο;».

Αμέσως μετά τις δηλώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και είπε: «Εγώ παρακαλάω να είναι όλοι οι άνθρωποι αθώοι. Και ο Πέτρος να αθωωθεί. Από την άλλη, όμως, όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”. Τι δεν έχει καταλάβει; Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Μακάρι να είναι αθώος, το εύχομαι κι εγώ που τον γνωρίζω. Αλλά μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν είναι… τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο! Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Πώς θα γίνει;».

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Καταλαβαίνω ότι δεν έχει παρακολουθήσει τίποτα; Ο τρόπος που απαντά είναι ότι δεν έχω ιδέα ή δεν καταλαβαίνω αυτά που ακούω».