Έξαλλος ο Κανάκης με τον Γεωργιάδη για τα Τέμπη: «Είναι απίστευτο, ξεστόμισε αυτό το πράγμα» (video)

«Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για την ιστορία στα Τέμπη, θα διαπιστώσεις αγαπητέ Άδωνι πόσο πολύ ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης

1699606643301

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις τους μας είπε πως η κοινωνία δεν ενδιαφέρεται πλέον για το δυστύχημα των Τεμπών, με τον Αντώνη Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα» να παίρνουν ξεκάθαρη θέση το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Κανάκης τόνισε πως «μια που ήμασταν και στις φυσικές καταστροφές, ο Άδωνις Γεωργιάδης το ξεστόμισε αυτό το πράγμα. Μάγεψε για μια ακόμα φορά. Πραγματικά ότι πιο… πως να το χαρακτηρίσει κανείς.

Βγήκε και είπε: σιγά μην ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης για το αν θα υπάρξει προανακριτική επιτροπή για τους θανάτους στα Τέμπη».

«Θέλουμε να τον πληροφορήσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης αλλά το περιμένει πως και πως.

Και αν δεν συμβεί αυτό, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για την ιστορία στα Τέμπη, θα διαπιστώσεις αγαπητέ Άδωνι πόσο πολύ ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη», συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Είναι απίστευτο, όμως! Είναι απίστευτο, άσχετα με όλα αυτά! Ξέρετε, τα Τέμπη μάς έχουν πονέσει όλους τους Έλληνες πάρα πολύ αλλά είναι απίστευτο ότι μπορεί από επίσημα κυβερνητικά χείλη να διατυπώνεται κάτι τέτοιο και όλα καλά. Όλα καλά, ρε παιδιά, εντάξει» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…