Έξαλλος ο Χατζής με Αρκουμανέα-ΕΟΔΥ για τα κρούσματα στην Δυτική Αττική

Έξαλλος με την ολιγωρία του ΕΟΔΥ και του επικεφαλής του Π. Αρκουμανέα εμφανίστηκε στη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής «Ραντάρ»  στον Alpha 989 την Παρασκευή ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, με αφορμή το έγγραφο που αποκάλυψε και δείχνει ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος είχε ενημερώσει ήδη από τις 4 Νοεμβρίου τον ΕΟΔΥ για αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή ζητώντας να γίνουν περισσότερα τεστ.

4988965 1

Όπως προκύπτει από το ηχητικό της εκπομπής,  ίδιος ο Π.  Αρκουμανέας δεν βγήκε να αντικρούσει τα όσα ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, βγήκε όμως η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις του  Λευτέρη Κοσμόπουλου και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

“κ.Βούλτεψη καλημέρα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που συμβαίνουν”

“Τι λέτε τώρα;”

Τι λέμε τώρα; Στις 4/11 εστάλη επιστολή στον Αρκουμανέα που του έλεγαν ότι στη Δυτική Αττική είναι αυξημένα τα κρούσματα και υπάρχει πρόβλημα, στείλε συνεργεία να κάνουν έλεγχο. 1,5 μήνα τώρα, πριν από 6-7 μέρες ξαναστείλανε. Τον παίρνω τηλέφωνο του λέω έβγα να πεις, θα βγω αλλού μου λέει. Βρε έβγα αλλού, έβγα κι εδώ. Στείλε μου τα χαρτιά! Δηλαδή αυτά…εγώ πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές τελείωσε. Δεν θα μας κοροϊδεύουν, 10 άχρηστοι που είναι μαζεμένοι εκεί πέρα γύρω γύρω“.

“Εντάξει δεν το ξέρω, δηλαδή, δεν το έχω υπόψη μου το θέμα, εγώ δεν είμαι κατά κάθε διερεύνησης. Όση διερεύνηση χρειάζεται να γίνεται απλώς θέλω να πω για να το ξέρουμε επειδή τα παρακολουθώ ότι αυτό που περιγράφεις τώρα εσύ γίνεται σε όλο τον κόσμο, διότι σε όλο τον κόσμο γίνεται ένας πανικός, στέλνουν ένα συνεργείο εκεί, δεν προλαβαίνουν εκεί, ξεσπάει μία κρίση εκεί…”