Έξαλλος ο Άδωνις: Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι ο Μητσοτάκης κάνει διακοπές με το στρατιωτικό ελικόπτερο; (video)

Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και να εκνευρίζουν τον υπουργό

EK Adonis 0

Κρεσέντο αλαζονείας και ωμού τραμπουκισμού από τον Άδωνι Γεωργιάδη που δεν είδε κανένα λάθος στις μετακινήσεις του πρωθυπουργού με το στρατιωτικό ελικόπτερο και μας προειδοποίησε να σταματήσουμε τις… βλακείες.

Δεν άντεξε την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση του και ξέσπασε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί». Επιτέθηκε με ακραίους χαρακτηρισμούς στον δημοσιογράφο Γ. Στρατάκη που τόλμησε να θέσει το ζήτημα ζητώντας του μάλιστα στο τέλος να σταματήσει να τον εκνευρίζει με αυτά που λέει.

«Δεν ντρέπεστε να λέτε πως ο Μητσοτάκης κάνει διακοπές; Δεν ντρέπεστε;», φώναξε μαινόμενος στον δημοσιογράφο ο Άδωνις ενώ στη συνέχεια απαίτησε να σταματήσουν όλοι αυτοί που «μιλούν» να λένε βλακείες, γιατί τον εκνευρίζουν..

Ο υπουργός ανάπτυξης μάλιστα «ανακήρυξε» τη συνάντηση του ζεύγους Μητσοτάκη με τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του, με τα χαμόγελα και τις βερμούδες, όπως και την επίσκεψη του πρωθυπουργού και της Μαρέβας στην Επίδαυρο, ως κορυφαίες πολιτικές πράξεις διαφήμισης της χώρας και σε καμία περίπτωση ως στιγμές χαλάρωσης και διακοπών.

Προφανώς καμία απάντηση δεν δόθηκε από τον αντιπρόεδρο για το αν ο πρωθυπουργός δέσμευσε τρία στρατιωτικά ελικόπτερα εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης για τις μετακινήσεις του.

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…