Newsroom

Newsroom

Έξαλλος μέχρι και ο Πορτοσάλτε: Το σόου με τα Rafale μήπως φωνάζει εκλογές; (video)

Τους «ξεμπρόστιασε» ο Άρης Πορτοσάλτε

Aris Portosalte

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή το κακόγουστο και ντροπιαστικό σόου που έχει στηθεί γύρω από τα Rafale.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ υιοθετώντας ουσιαστικά την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για μικροπολιτικά παιχνίδια και για  «ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους», εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την τοποθέτηση του λογότυπου της ΝΔ στο βίντεο με τα Rafale.

Κάνοντας μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα ο Άρης Πορτοσάλτε «άδειασε» την κυβέρνηση τονίζοντας πως το σόου με τα Rafale δείχνει πως η ΝΔ ετοιμάζεται για εκλογές.

«Το βιντεάκι με την υπογραφή ΝΔ ή φωνάζει εκλογές ή φωνάζει λάθος. Ας το αποφασίσει το κοινό. Διότι δεν μπορεί στα Rafale να βάζεις από κάτω ΝΔ. Συγγνώμη κιόλας», σημείωσε ο Πορτοσάλτε στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, για να απαντήσει ο Δημήτρης Οικονόμου… «Εγώ νομίζω ότι φωνάζει το δεύτερο, το λάθος».

Χθες για το ίδιο θέμα, υπήρξε έντονη αντίδραση από τον Γιώργο Κατρούγκαλο με τον τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ να ρωτά απευθυνόμενος  στον Πρωθυπουργό: “Με χρήματα της Νέας Δημοκρατίας αγοράστηκαν, κ. Μητσοτάκη;”.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…