Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με τον Πορτοσάλτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Αντρέας προκαλεί ακόμη πάθη...

NewsRoom 29/05/2020 | 13:27

«Κόκκινο πανί» φαίνεται πως έγινε για ορισμένους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ο Άρης Πορτοσάλτε μετά τα χθεσινά του υποτιμητικά σχόλια για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να τα σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;», είχε πει χθες σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος.

Πρώτος αντέδρασε χθες ο Βασίλης Κεγκέρογλου όμως οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν και σήμερα, με τον Μιχάλη Καρχιμάκη που τόνισε ότι «όσο κι αν προσπαθείτε να τον μειώνετε τόσο μεγαλώνετε την αξία του».

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου κ. Πορτοσάλτε, είναι η ιστορία η παρακαταθήκη της προσφοράς μιας παράταξης στην πατρίδα και στους ανθρώπους, που βρέθηκαν από την δεξιά στο περιθώριο και είδαν μετά από χρόνια την ζωή τους να αλλάζει και την αξιοπρέπεια τους να αποκαθίσταται», έγραψε στο Facebook ο κ. Καρχιμάκης και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Άρη Πορτοσάλτε:

«Όσο κι αν προσπαθείτε να τον μειώνετε τόσο μεγαλώνετε την αξία του και τα συναισθήματα ενός ολόκληρου λαού για την προσφορά του».