Έξαλλοι οι Αθηναίοι για τον «Μεγάλο Περίπατο» – Χάος στους δρόμους

Όσο οι οδηγοί δε βρίζουν δυνατά κορνάροντας στην ακινητοποιημένη Πανεπιστημίου, τουιτάρουν με... δηλητηριώδεις ατάκες κατά του δημάρχου Αθηναίων και των συγκοινωνιολόγων που σχεδίασαν τον Μεγάλο Περίπατο

5094343

Από αποτυχία φαίνεται πως στέφεται το υπερφιλόδοξο σχέδιο του δήμου Αθηναίων για τον λεγόμενο Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, καθώς ήδη από την πρώτη μέρα της εφαρμογής του, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης είναι ανυπόφορη.

Από νωρίς το πρωί όσοι επιχείρησαν να διασχίσουν το κέντρο με τα οχήματά τους βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτοφανές μποτιλιάρισμα, αφού κεντρικοί οδικοί άξονες της πόλης είχαν ουσιαστικά παροπλιστεί προκειμένου να φιλοξενήσουν τις… βόλτες των τουριστών.

Ιδιαίτερα η λεωφόρος Πανεπιστημίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αφού το μεγαλύτερο μέρος της είναι πλέον πεζοδρομημένο και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται σε 2 λωρίδες κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα από το πρωί η εφαρμογή της google για την κίνηση στους δρόμους δείχνει πολύ έντονο μποτιλιάρισμα από το ύψος του σταθμού μετρό Πανεπιστήμιο έως τους στύλους του Ολυμπίου Διός (λεωφόρος Αμαλίας), αλλά και σε σημαντικές καθέτους οδούς, όπως η Ιπποκράτους και η Χαριλάου Τρικούπη.

Πάντως το twitter κάνει «πάρτι» με τα όσα γίνονται στους δρόμους της Αθήνας σήμερα.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…