Newsroom

Newsroom

Έξαλλη η Σκορδά με τον Δημητρακόπουλο για Γεωργία Μπίκα: Ήρθατε εδώ να κάνετε τι;

«Είναι ανεπίτρεπτη η σύγκριση που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος»

Screenshot 2 7

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου εξαιτίας μια προκλητικής σύνδεσης της υπόθεσης του ηθοποιού με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.

Ο δικηγόρος του Π. Φιλιππίδη έκανε λογο υπερβολές και θεατρικότητα στην κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας, αναφέροντας:

«Περιέγραψε γενετήσιες πράξεις που παρά τη θέλησή της έκανε σε βάρος της ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι όταν της είπαμε ποια είναι τα στοιχεία, πάνω στα οποία μπορούσε να σταθεί ώστε να τεκμηριώσει το αφήγημά της, είπε ότι δεν έχει κανένα μα κανένα στοιχείο. Το βίωμα του βιασμού είναι τόσο ισχυρό που δε μπορεί να μην το μοιραστείς με τους δικούς σου ανιρώπους.

Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ έχουμε μία υπόθεση με χρονοκαθυστέρηση πάνω από 12 χρόνια, χωρίς κανένα στοιχείο και ο άλλος κρατείται προσωρινά. Και σε αντίστοιχη περίπτωση, η κοπελίτσα στη Θεσσαλονίκη σε 2 ημέρες τον κατήγγειλε, έγιναν έρευνες από όλες τις υπηρεσίες και η εισαγγελική λειτουργός λέει ότι η καταγγελία της είναι ψευδής. Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Άμεση και σφοδρή ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας που απάντησε αναλυτικά:

«Είναι ανεπίτρεπτη η σύγκριση αυτή. Συγκρίνουμε δηλαδή τι; Μία υπόθεση της Μπίκα στη Θεσσαλονίκη με όλο αυτό που έγινε, που κρατάμε σαφώς αυτό που αποφάνθηκε το δικαστήριο, το συγκρίνεις με τι; Παίρνεις αυτό γιατί θα μας βοηθήσει υποσυνείδητα σε άλλες υποθέσεις; Δεν είναι όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι”.

“Επειδή έγινε εκείνο ότι όσοι καταγγέλλονται για βιασμό, θα πρέπει να το βλέπουμε και διαφορετικά; Επειδή εκείνη η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Τι θες να περάσεις κάνοντας τη σύγκριση δημόσια;.. τότε για ποιον λόγο παγκοσμίως να υπάρχει το #metoo και να λέμε δεν λένε ό,τι τους συνέβη γιατί φοβούνται και ντρέπονται; Αν κάποιος σε βιάσει, νιώθεις ενοχές να βγεις να το πεις, δεν το καταλαβαίνουν.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…