Έξαλλη η Καινούργιου με τον Μπιμπίλα: «Με προσβάλλεις – Μήπως θες να βγεις στην Φαίη;» (video)

«Έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι γιατί κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή λες "αχ ήθελα να βγω στην Φαίη, αχ πρέπει να κλείσω’’, πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα» δήλωσε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου 

ps kainourgiou mpimpilas

Μέσω skype φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Σπύρο Μπιμπίλα με σκοπό να σχολιάσει τις σεξιστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα.

Την ίδια στιγμή βέβαια που ο γνωστός ηθοποιός ήταν ήδη στον αέρα, ξεκίνησαν να τον καλούν και από την εκπομπή «Πρωινό», με τον Σπύρο Μπιμπίλα να τονίζει πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση, με το να πρέπει να αποφασίσει δηλαδή σε ποια εκπομπή θα βγει πρώτα.

Ο παρακάτω διάλογος φαίνεται ότι έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου η οποία, φανερά ενοχλημένη, είπε ότι: «Έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι γιατί κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή λες “αχ ήθελα να βγω στην Φαίη, αχ πρέπει να κλείσω’’, πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα» :

Μπιμπίλας: Επειδή ταυτόχρονα με παίρνει και η άλλη εκπομπή, αυτή τη στιγμή χτυπάει το Skype μου και από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Καινούργιου: Και τι να κάνουμε τώρα;

Μπιμπίλας: Τους εκτιμώ βαθύτατα και είχα εξηγήσει ότι όποιος προλάβει και χτυπήσει το Skype.

Καινούργιου: Θέλετε να βγούμε διακαναλικά όλοι; Δεν έχω πρόβλημα.

Μπιμπίλας: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση των καναλιών. Σας αγαπώ όλους, είμαι τόσο ευγενικός με όλους, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ το πού θα βγω πρώτα.

Καινούργιου: Όλο αυτό το παρασκήνιο, εγώ και οι τηλεθεατές δεν το γνωρίζουμε. Ίσως είναι περιττό να το λες, μπορείς μετά να πάρεις τον Γιώργο και τη Φαίη και να τους το πεις. Αυτό που κάνεις τώρα με στεναχωρεί.

Μπιμπίλας.: Αφού εγώ έχω στεναχωρηθεί.

Καινούργιου: Πάρε τους μετά τηλέφωνο.

Μπιμπίλας: Σε αγαπάω πάρα πολύ όπως αγαπάω και τη Φαίη.

Καινούργιου: Θες να κλείσουμε να βγεις στη Φαίη; Δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Μπιμπίλας: Όχι, δεν θέλω να κλείσουμε.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…