Έξαλλη η Ακρίτα με δημοσιογράφους για τις διαταγές Άδωνη on air ώστε να μην παρέμβει μαθήτρια

Η συμμόρφωση των δημοσιογράφων στην εκπομπή του Mega με τις διαταγές του Άδωνη Γεωργιάδη να «κοπεί» η παρέμβαση μαθήτριας από τον αέρα, προκάλεσε το καυστικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

4821010

Τη στάση των δημοσιογράφων της πρωινής εκπομπής του Mega που φιλοξένησαν τον Άδωνη Γεωργιάδη, καυτηριάζει η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο facebook.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα επικρίνει ονομαστικά τους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι δέχθηκαν το «τελεσίγραφο» Γεωργιάδη ενάντια σε κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία και δεν έβγαλαν τη μαθήτρια που ήθελε να παρέμβει στην εκπομπή τηλεφωνικά, απέναντι στις χυδαιότητες του υπουργού Ανάπτυξης απέναντι στις διεκδικήσεις των μαθητών.

Αναφερόμενη, για μια ακόμη φορά, στο πρόσωπο του Άδωνη Γεωργιάδη με τον χαρακτηρισμό «πρώην πωλητής νανογελέκων», ψάχνει να βρει την…  «χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα μια μαθήτρια όσο μιλάει αυτός. Αν και καταπατήθηκε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, το πάνελ ‘συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’ – αντί να του κλείσει το μικρόφωνο στον αέρα. Κάτι προσπάθησε ο Χασαπόπουλος αλλά στο τέλος υποχώρησε κι αυτός.

Είδικη μνεία στην Μαριάννα Πυργιώτη που ετήρησεν σιγή ιχθύος, κοινώς έκανε μόκο. Ούτε για τα προσχήματα δεν ψέλλισε κάτι για να υπερασπιστεί την χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας.»

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους