Εξαιτίας χαλαζόπτωσης σκοτώθηκε η Πολλάτου; (βίντεο)

Στην ισχυρή χαλαζόπτωση αποδίδουν αυτόπτες μάρτυρες το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Άννα Πολλάτου, η οποία…

pollatou 0

Στην ισχυρή χαλαζόπτωση αποδίδουν αυτόπτες μάρτυρες το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Άννα Πολλάτου, η οποία κηδεύεται αύριο Δευτέρα στο Αργοστόλι. Η αστυνομία, πάντως, κάνει λόγο για απλή βροχόπτωση.

Η 31χρονη σκοτώθηκε ακαριαίως το απόγευμα του Σαββάτου στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών, κοντά στην κωμόπολη Βάρδα στο ύψος του Γηροκομείου, η οποία θεωρείται δρόμος-καρμανιόλα. Η ίδια κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης προκειμένου να πάρει το καράβι για την Κεφαλονιά ώστε να στηρίξει και τον αδερφό της Διονύση Πολλάτο, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ (2000) επιχείρησε να σταματήσει το αυτοκίνητό της φρενάροντας απότομα. Έχασε, όμως, τον έλεγχό του και «καρφώθηκε» σε ένα αγροτικό φορτηγό ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου περιμένοντας να κοπάσει. Οι επιβαίνοντες του αγροτικού μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους