«Εξαφανίστηκε» το άρθρο του in.gr κατά του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου

Που πήγε το άρθρο που μέχρι χθες φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις του in.gr και αναδημοσιεύτηκε από πλήθος ιστοσελίδων;

Εξαφανίστηκε σήμερα από την ιστοσελίδα in.gr του ομίλου Μαρινάκη, το άρθρο που καταφερόταν με σκληρό τρόπο εναντίον του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, δύο μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη του Documento σύμφωνα με την οποία ο στρατηγός βρισκόταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Το άρθρο που δημοσιεύτηκε χθες φέροντας την υπογραφή του δημοσιογράφου Ανδρέα Παναγόπουλου, είχε ερμηνευθεί από πολλούς ως προσπάθεια διαρροών του Μεγάρου Μαξίμου να υπονομευθεί το προφίλ του Κωνσταντίνου Φλώρου, παρουσιάζοντάς τον ως ένα στρατιωτικό που εφάρμοζε προσωπική στρατηγική και θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας, προς όφελος του δικής του προβολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέσω ΕΥΠ άκουγε αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων

Παράλληλα, εκτός από τις αξιολογικές κρίσεις για τη στάση του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι ο Αρχηγός είχε προσωπικό σχέδιο κατάργησης του ΓΕΕΘΑ και δημιουργίας μιας νέας δομής αρχηγείου ΕΔ.

Αλήθεια, που πήγε το άρθρο που μέχρι χθες φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις του in.gr και αναδημοσιεύτηκε από πλήθος ιστοσελίδων; Ενδεχομένως βέβαια, να είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό, καθώς η τόσο οργανωμένη επίθεση στον Α/ΓΕΕΘΑ, δύο μόλις ημέρες μετά το δημοσίευμα του Documento που τον περιελάμβανε στους παρακολουθούμενους από την ΕΥΠ, είναι εύλογο να ερμηνεύεται περισσότερο ως απόδειξη ενοχής του Μαξίμου, που πλέον ίσως να οργανώνει τη δικαιολόγηση της παρακολούθησης των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρακολούθηση Α/ΓΕΕΘΑ: Ξεκίνησε η δικαιολόγηση της παρακολούθησης Φλώρου από το Μέγαρο Μαξίμου;

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το χθεσινό άρθρο του in.gr, περιείχε πρωτοφανείς κατηγορίες κατά του Α/ΓΕΕΘΑ, που κινούνταν στα όρια της υπόνοιας της εθνικής προδοσίας από πλευράς του Κ. Φλώρου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων το άρθρο ανέφερε ενδεικτικά:

«Έχει ανδρωθεί στο στράτευμα και έχει εκπαιδευτεί για να κάνει δολιοφθορές και να …δολοφονεί εχθρούς»

«Τι θέλει ο κ. Φλώρος; Πόλεμο με την Τουρκία; Έχει φαντασιωθεί τον εαυτό του στρατηλάτη και τη χώρα σε πολεμική σύρραξη; Τον εξυπηρετεί στον προσωπικό του σχεδιασμό η ένταση;»

«Είναι απλά εθνικά και θεσμικά επικίνδυνο να δρα ο αρχηγός με δική του ατζέντα»

«Ίσως ο κ. Φλώρος να έχει πολιτικές φιλοδοξίες και να αναζητά την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στην πολιτική ή να δημιουργήσει μια νέα δομή συγκροτώντας αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων και καταργώντας το ΓΕΕΘΑ»

«Ο αρχηγός οφείλει να αντιληφθεί πως η ελληνική πολιτεία έχει θεσμούς στους οποίους οφείλει να υπακούει στο πλαίσιο της υψηλής και κρίσιμης για την πατρίδα και τους πολίτες θέσης του.

Αν ο αρχηγός, όμως, θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, χωρίς τα γαλόνια και το εθνόσημο. Η χώρα έχει πικρή εμπειρία…»

ΗΠΑ: Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση εναντίον του συζύγου της Νάνσι Πελόζι

ΗΠΑ: Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση εναντίον του συζύγου της Νάνσι Πελόζι

Το βίντεο της επίθεσης με βαριοπούλα που δέχτηκε ο σύζυγος της πρώην προέδρου της Βουλής…

O Γιώργος Κύρτσος αποκάλεσε με ευθείες βολές «αρχιδιαπλεκόμενο» τον Μητσοτάκη

O Γιώργος Κύρτσος αποκάλεσε με ευθείες βολές «αρχιδιαπλεκόμενο» τον Μητσοτάκη

Ευθείες βολές για τον «αρχιδιαπλεκόμενο» Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος με…