Newsroom

Newsroom

Εξαφανίστηκε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Κάντζα – Συναγερμός στις αρχές

Έχει εκδοθεί και Missing Alert

pexels koolshooters 6494958

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η εξαφάνιση του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του είναι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος αγνοείται από χθες ενώ για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας φαίνεται να μην ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα με τους συγγενείς του να εκφράζουν φόβο για τη ζωή του.

Αναφέρει αναλυτικά το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

missing

* Φωτο αρχείου