Newsroom

Newsroom

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον 50χρονο – Ανακρίβειες στα λεγόμενα του

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

μεσσολογι

Συνεχίζεται το τεράστιο θρίλερ σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς για ακόμα μια ημέρα δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείο ζωής από τον νεαρό άνδρα, με τις αρχές να επικεντρώνονται στον τελευταίο άνδρα που τον είδε ζωντανό.

Αυτός είναι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον 31χρονο και όπως ισχυρίζεται τον άφησε εκείνο το βράδυ στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα.

Μάλιστα όπως φάνηκε και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι δυο άνδρες είχαν μια πολύ μικρή συνομιλία μεταξύ τους, διάρκειας 12 δευτερολέπτων, πριν ο 50χρονος αφήσει το κινητό του σπίτι του και πάει να παραλάβει τον 31χρονο και τον πάει να συναντήσει τον άγνωστο άνδρα.

Οι αρχές όμως με τη σειρά της έχουν επικεντρωθεί σε μερικές ανακρίβειες του κρεοπώλη όσον αφορά τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων, ενώ αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου – Ποια τα ερωτήματα:

Θρίλερ τις τελευταίες ημέρες στο Μεσολόγγι, καθώς από την Πέμπτη φίλοι και συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη ψάχνουν τα ίχνη του αγαπημένου τους ανθρώπου, χωρίς όμως να έχει υπάρξει καμία εξέλιξη με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Οι αρχές τις τελευταίες ώρες έχουν εστιάσει στον τελευταίο άνθρωπο που τον είδε, έναν 51χρονο κρεοπώλη, ο οποίος λεγόταν ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον νεαρό άνδρα και έκτοτε ο δεύτερος αγνοείται. Μάλιστα οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στα κενά που έχουν οι καταθέσεις του 51χρονου.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο κρεοπώλης ισχυρίζεται ότι άφησε τον 31χρονο στα ΤΕΙ Μεσολογγίου αργά το βράδυ για να συναντηθεί με έναν άγνωστο άνδρα, ενώ παράλληλα μετά από εκείνη τη νύχτα ο ίδιος δεν γύρισε στο Μεσολόγγι, αλλά πήγε στην ορεινή Ναυπακτία όπου και τον εντόπισε η αστυνομία.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο περίεργη την υπόθεση φυσικά είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ ο 51χρονος χρωστούσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον Μπάμπη και ότι ο νεαρός άνδρας σχεδίαζε να κάνει κουβέντα στο κυνήγι για την επιστροφή των χρημάτων, με τον κρεοπώλη να ισχυρίζεται ότι τα έχει επιστρέψει.

Το θρίλερ και οι έρευνες συνεχίζονται.

Τα κενά στο κινητό του 51χρονου έχουν σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με τον ALPHA, έχει γίνει ανάκτηση στο κινητό του 51χρονου και διαπιστώθηκε πως έχουν σβηστεί επαφές και μηνύματα.

Στο αυτοκίνητο του 51χρονου, κρεοπώλη στο επάγγελμα, αναζητείται οποιοδήποτε στοιχείο και για τον λόγο αυτό εξετάζεται και το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ο άνδρας.

Παράλληλα, υπάρχει μια χρονική απόκλιση στην κατάθεση του 51χρονου καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα κενό 1 ώρας και 10 λεπτών σε σχέση με όσα είπε. Συγκεκριμένα, η επιστροφή του έπρεπε να διαρκέσει 7 λεπτά και όχι 1 ώρα και 10 λεπτά.

Για το λόγο αυτό, μέσω και των κεραιών κινητών, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί πού ήταν το στίγμα του 51χρονου εκείνο το διάστημα.

Τέλος, συγγενείς του 31χρονου αναφέρουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον εξαφανισμένο άνδρα 17.000 ευρώ, ωστόσο ο 51χρονος ανέφερε πως το χρέος ήταν 7.000 ευρώ και το είχε εξοφλήσει.

Έπειτα από δύο ημέρες αγωνίας, συγγενείς και φιλικά του πρόσωπα μοιράστηκαν μία φωτογραφία του νεαρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας τη βοήθεια όλων για τον εντοπισμό του καθώς φοβούνται μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό. Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση καθώς μάλιστα σίγησε και το τηλέφωνο του, με το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε να είναι στον Άγιο Θωμά, στην περιοχή τρία Δέντρα, πλησίον του ΤΕΙ, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…