Εξώδικο Σπυράκη σε Πάνο Καμμένο

Εξώδικο στον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Πάνο Καμμένο απέστειλε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και του ζητά εντός 2 ημερών να ανακαλέσει δηλώσεις που έκανε εναντίον της ξεκαθαρίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα ασκήσει άμεσα τα νόμιμα δικαιώματά της ενώπιον των αρμόδιων αστικών και ποινικών Δικαστηρίων.

5a26e0221dc5247a7c8b4567

Η κα Σπυράκη υπενθυμίζει την επίμαχη ανάρτηση του κ. Καμμένου στο twitter και χαρακτηρίζει τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας ψευδείς, άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για το πρόσωπό της.

«Προδήλως με συκοφαντούν και με στοχοποιούν», αναφέρει ενώ μεταξύ άλλων τονίζει πως σε ότι αφορά τη φωτογραφία με τον ‘Ακη Τσοχατζόπουλο που δημοσίευσε ο κ. Καμμένος, αποτελεί μόνο απόσπασμα φωτογραφίας από δημοσιογραφική αποστολή.

«Στην ολόκληρη φωτογραφία, την οποία έχω στην κατοχή μου, απεικονίζονται πλήθος άλλων συναδέλφων και δη επιφανών, γεγονός που αποκρύψατε για τους άνωθι λόγους. Προφανώς ολόκληρη η φωτογραφία δεν εξυπηρετούσε τους σκοπούς σας γι’αυτό και την τροποποιήσατε»!», επισημαίνει.

Παράλληλα τονίζει πως 22 χρόνια ως δημοσιογράφος και 10 χρόνια ως πολιτικός συντάκτης έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ότι δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ, ούτε μία δραχμή που να μην έχει δηλωθεί στην εφορία, ότι το μόνο εισόδημά της από το 2014 όταν εξελέγη ευρωβουλευτής είναι η βουλευτική αποζημίωση και ότι η μόνη συνεργασία που είχε με κάποιον πολιτικό ήταν με τον Σταύρο Δήμα όταν εκείνος διετέλεσε Επίτροπος της Ελλάδος στην ΕΕ.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…