Εξώδικα- μηνύσεις για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσαν στο ΑΤ Αμαρουσίου τόσο ο Θέμης Γεωργαντάς, όσο και η Κατερίνα Καινούργιου για την εμπλοκή των ονομάτων τους στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

5a2268851dc524323c8b45c8

 Ο γνωστός παρουσιαστής μετέβη σύμφωνα με τις πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα παρουσία του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, και υποστήριξε ότι ουδεμία σχέση έχει με το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου το οποίο απασχολεί τον Τύπο τις τελευταίες δύο μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του «σχετικά με το ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» εις βάρος του εντολέα μας κυρίου Θέμη Γεωργαντά: Συγκεκριμένα, στο υπ’ αριθμ. 858 φύλλο της εφημερίδας«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που κυκλοφόρησε σήμερα την 1η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή, τόσο στο εξώφυλλό της επιγραμματικά, όσο και στις σελίδες 12 και 13 αυτού, γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του εντολέα μας με την κατασκευή εντελώς ψευδών σεναρίων. Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε από τον εντολέα μας μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου στο Α.Τ Αμαρουσίου κατά του ιδιοκτήτη της ανωτέρω ημερήσιας εφημερίδας (ελλείψει στοιχείων του) και κατά παντός υπευθύνου και συμμέτοχου στην διάπραξη του εν λόγω αδικήματος. Σχετικά με την επίμαχη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος τουκ. Γεωργαντά και η μοναδική εμπλοκή του στην υπόθεση είναι η ιδιότητα του στο καταστατικό της εταιρείας – επιχείρησης ” LILI SHOU ” ως ετερόρρυθμο μέλος και μόνο. Τέλος, σας κοινοποιούμε την παρούσα προκείμενου να απέχετε από την αναδημοσίευση και την αναπαραγωγή τέτοιων ψευδών δημοσιευμάτων και συνδέσεων του ονόματος του εντολέας μας.

Νωρίτερα, και η Κατερίνα καινούργιου με εξώδικο, ζητά να μη γίνεται η χρήση της φωτογραφίας της για το θέμα αυτό καθώς, όπως τονίζει σε ανακοίνωση η δικηγόρος της, Αρχοντούλα Παπαναγιώτου, δεν έχει ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα προέβη σε εξώδικη διαμαρτυρία ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

γυναικα αιματα

Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

Συγκλονίζει η καταγγελία νεαρής κοπέλας η οποία όπως καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον…